Политички прогон др Јоване Стојковић

You are currently viewing Политички прогон др Јоване Стојковић

Наслушали смо се којекаквих прича, како Јована ради за службе, за режим, па да ли ли неко ко ради за режим бива прогањан као др Јована?! Праћења; кривичне пријаве; покушај одузимања лиценце, која би јој вероватно и била одузета да народ није дошао у Лекарску комору; претрес, одузимање лаптопа, телефона, хапшење ње и потпредседника Покрета Тамаре Брадић, притвор из кога су је пустили такође под притиском народа; забрана говора; отимање званичне странице; медијски линч како режимских медија и играча тако и ових из „грађанистичке“, неолибералне опозиције, а што је најгоре и од оних идеолошко блиских патриотских опција и појединаца. Па се питамо, шта треба да јој још ураде да би прекинули са спекулацијама и схватили да греше?!

Једини „аргументи“ су им је то што је изашла на изборе, са покретом који није по њиховом укусу и што ради као лекар у државној установи.

Кажу изласком на изборе дала му је легитимитет. А шта сте ви дали бојкотом?! Дали сте легалитет да има двотрећинску већину и да може мењати Устав, да нема опозиције у парламенту, да народ не може чути истину, да не може чути праву критику. Који је резултат бојкота?! Омогућили сте им да несметано доносе накарадне и противуставне законе који нас лишавају људских слобода, па сада могу хапсити неистомишљенике и политичке противнике, присилно вакцинисати. И како мислите променити систем без избора и уласка у парламент?! Који избори су били фер и без крађе у историји српског вишепартијског система?! Ниједан!!!

Зато, народе, кад год наиђете на такве коментаре, нека вам буду у глави ове ситуације кроз које је прошла Јована и њена породица. Верујте својим очима и ушима, а не некима који или из своје наивности то раде, јер се пецају на подметнуте приче службе, чији је интерес спречавање уједињења независних, патриотских, слобољубивих покрета и појединаца, или раде свесно, с намером да је политички дискредитују по директиви или због личних политичких амбиција и сујете.