Писмо подршке за Тамару Брадић, потпредседника Покрета Живим за Србију

You are currently viewing Писмо подршке за Тамару Брадић, потпредседника Покрета Живим за Србију

Подршка Тамари Брадић

Зашто овој жени дајем подршку?

Зато што је искрена у својој борби!

Зато што је истрајна у својој борби!

Зато што је мајка!

Зато што је жена!

Зато што је освешћена!

Зато што има јасан циљ!

Зато што има идеју!

Зато што ради са децом са сметњама у развоју и инвалидитетом која су приморана да носе маске!

Зато што је психолог и психотерапеут који излази ван оквира система!

Зато што брине о менталном стању нације!

Зато што покушавају да јој угуше нагон за слободом!

Зато што покушавају да јој угуше жељу за истином!

Зато што то не могу!

Зато што је добар човек!

Зато што је патриота!

Зато што је Српкиња!

Зато што се бори баш из тог угла посматрања!

Док породични суд у Немачкој доноси забрану ношења маски у појединим школама зарад очувања менталног и емоционалног здравља деце, њу у Србији хапсе и ућуткују због тог залагања.

Док и сама СЗО даје препоруку чланицама да не уводе обавезну вакцинацију и Ковид пасоше јер није утврђена ефикасност вакцина, Тамару осуђују и хапсе јер критички посматра и залаже се за необавезну вакцинацију.

Док је Норвешка тек на петнаестом месту по смртности у ЕУ од Ковид-19, а нема уведене скоро никакве епидемиолошке мере, док се на тој листи пре ње налазе многе земље које имају стриктне мере и правила, Тамару хапсе и терете за ширење панике јер гласно позива на слободу.

Ако у једном старачком дому од грипа за 2 месеца умре 111 људи, а од Ковид-19 за годину дана њих 40, да ли смемо да се запитамо и јасно изнесемо став да ли је све што нам медији сервирају истина?

Ако министар здравља јавно изјави да је наша земља прва у европи која има „привилегију“ да на грађанима тестира вакцине да ли смемо да се запитамо и јасно изнесемо став о последицама које вакцине могу да произведу?

Ако су лекови који су успешно ублажавали клиничку слику оболелих од ове заразе повучени из продаје, смемо ли да се запитамо шта се крије иза тога?

Ако многи доктори, нобеловци и генетичари нису за ову вакцину да ли смемо да им поверујемо и јасно изнесемо став о томе?

У нашој земљи не!

Јер ће вам полиција упасти у 6 часова ујутру у стан, истраумирати вам децу, одузети телефоне и компјутере као да сте најгори криминалац, само зато што сте се дрзнули да мислите својом главом и гласно позивате људе да ураде исто.

Јер ће вам одузети друштвене мреже, забранити вам да јавно износите своје ставове, забранити вам да комуницирате са пријатељима са фејсбук листе баш као што су и Тамари Брадић забранили.

Јер ће вас погрдно назвати антиваксером, теоретичаром завере или равноземљашем, јер сте способни да проматрате изван граница свакодневних медијских наметања. Јер сте у стању да посматрате из више углова. Јер не желите да робујете изопаченом систему. Јер сте у стању да размишљате својом главом. Јер сте критички настројени према овој идеологији.

Јер немате страх да сносите одговорност за сопствене одлуке, и баш из тог угла се јасно залажете за слободу.

Подржавам Покрет Живим за Србију др Јоване Стојковић, подржавам Тамару Брадић, јер је борба искрена, јер је борба из срца, јер је борба за ментално здравље наше нације, наше деце, наших породица. Борба за мајке, за очеве. Борба за будућност ове земље.

Тамара Покорни