Донације

You are currently viewing Донације

Поштовани!

У ова тешка времена, када су слобода и основна људска права сваког појединца на свим нивоима доведена у питање, наш покрет доживљава велики притисак, самим тим што су те слободе ускраћене лидеру покрета Др Јовани Стојковић, која је користила своје право да поставља питања и тражи одговоре.

Упркос свему, наша борба и даље траје и ми чинимо све да истина допре до људи, да се аргументима и чињеницама изборимо за своје право на друго мишљење и избор. Покрет током свог рада пролази кроз тешке тренутке и наше функционисање и напредовање је додатним притисцима отежано.

Зато Вас молимо да, у циљу подршке развоју демократских начела нашег друштва, у коме је неопходно сучељавање мишљења и ставова, помогнете Покрет Вашим донацијама и прилозима, као и да се покрету прикључите. Захвални смо на сваком и најмањем напору да помогнете нашу борбу за право на мишљење, слободу говора и избора сваког појединца. Покрет нема других извора финансирања, нити других начина да дође до средстава која су неопходна за рад, јер не жели да склапа уговоре о сарадњи са различитим интересним групацијама, већ наступа у потпуности самостално и независно, ослањајући се искључиво на добру вољу грађана који препознају нашу искрену борбу. Зато и Ваше мало може бити довољно да останемо присутни и јачамо на политичкој сцени Републике Србије и дамо свој допринос у подизању демократије и личних слобода њених грађана.

На следећем линку https://zivimzasrbiju.com/donacije/#C1 добићете инструкције за динарске и девизне уплате. Хвала унапред!