Преиспитивање са др Јованом Стојковић (1)

You are currently viewing Преиспитивање са др Јованом Стојковић (1)

Председник Покрета Живим за Србију, др Јована Стојковић, коментарисала је догађаје које су протекле недеље преносили српски медији.

Сусрели смо се са отвореним изјавама званичника НАТО-а који „подржавају дијалог о нормализацији односа Србије и такозваног Косова“, иако ду га управо они нелегалним и злочиначким бомбардовањем „одвојили“ од Србије. Исти је случај и са америчким званичником Палмером чија је посета Београду више личила на поклоњење што државног врха, што такозване пробране опозиције прозападне оријентације.

Коментарисана су и чудна дешавања поводом (не)потписивања Темељног споразума Црне Горе и СПЦ, скандалозан закон о родној равноправности, али и европској политици „протеривања“ миграната са територије ЕУ, питамо се само где?

И поред изјава званичника у Србији да је Србија „лидер у вакцинацији“ са 30%, екипа стручњака из „Данаса“ је незадовољна и тражи вакцинацију „без устезања“ категорија хроничних пацијената, пацијената са алергијама и аутоимуним болестима.

Ова изразито проваксерски опредељена новина, донела је претходне недеље на насловној страни вест да кинеска и руска вакцина немају дозволу за употребу, иако се месецима употребљавају у нашој земљи, али због тога ни новинар, ни уредник нису били ухапшени и малтретирани као лидери Покрета Живим за Србију.

Европска унија сада и отворено најављује увођење ковид пасоша од 1. јула као услов за повратак „слободе кретања“ на њеној територији, а све већи број „трећих земаља“ се прикључује овом програму.

Погледајте снимак на нашем јутјуб каналу.