Кон најављује обавезну вакцинацију

You are currently viewing Кон најављује обавезну вакцинацију

Када се Нацрт закона о обавезној вакцинацији нашао у јавности 2015., упозоравала сам да ће се од „само за децу“, ширити на остале категорије становништва.

У члану 32 пише да „нико не може да одбије обавезну вакцинацију“, а остали чланови омогућавају ширење болести и категорија становништва на које се односи, уз одредбу да министар здравља може да донесе наредбу о ванредној „имунизациј“ целог становништва.

Сваки поштен лекар зна да ово није у складу са медицинском етиком, а поштен правник да је обавезујућа мед. мера без предвиђене одштете, насиље.

Ушла сам у 7. годину како јавности покушавам да укажем на неоснованост оваквог неодговорног закона, коме је требала само једна „пандемија“ да почне да ради у пуном капацитету.

У наступима сам слутила неку нову „Вариолу веру 2“, која ће му дати легитимност. Само због тога власт и фармацеутски лоби је :

1. извршио медијски линч надамном
2. покушао да ми узме дозволу за бављењем својим послом
3. ухапсио ме
4. оформио групу ботова који ми свакодневно прете, омаловажавају ме, тужакају, забрањују трибине.

За све то време, највећи број држава ЕУ и САД:

1. има необавезну вакцинацију или могућност верског или филозофског изузећа.

2. има систем одштете за нежељена дејства након вакцинације

3. има организације лекара и правника који се баве очувањем информисаног пристанка .

У овој борби, јавно ме није подржао НИЈЕДАН лекар у Србији, осим кратко време др Марко Марјановић, коме је врло брзо објашњено да не треба то да ради.

НИЈЕДАН лекар није стао у одбрану када су покушали да ми узму лиценцу и када су ме ухапсили, али зато погледајте ко су људи који јесу:

https://zivimzasrbiju.com/category/подршка-из-света/

Не пишем ово да бих вам се жалила, јер сам се давно прежалила, већ да разумете колико је терен за обавезну вакцинацију дуго припреман формално-право и на који фашистички начин и којим силама се та агенда брани.

др Јована Стојковић