“Политици” се хронично привиђа фашизам

You are currently viewing “Политици” се хронично привиђа фашизам

Можда најперфиднију проваксерску политику спроводи лист Политика. У привидно неутралним обландама, “пристојним интелектуалцима” који је читају, а који информеровским оцрњивањима нису склони да поверују, представља протесте против рестриктивних мера у Грчкој на којима учествује намучен и (не)намагарчен народ, као васкрсавање “Златне зоре”.

Иако се у саопштењима са протеста наводи да “грчке патриоте и националисти протестују против наметања диктатуре здравља”, “Политика” сумњичи десничаре да “желе да искористе” народни гнев. Дакле, и у Грчкој, као и у Србији, једино је дозвољено бити глобалиста и издајник, а чувари мрва националног суверенитета, оваквим перфидним кампањама се изједначавају са терористима са којима је онда легитимна свака врста обрачуна.

Овај модел ће се применити и у Србији ако до већих протеста дође и уколико их до тада не разводње најаве непознатих организатора за три дана, али пак организована група за обесмишљавање и упирање прстом у сваког ко би народ могао да “каналише” да до оваквог сценарија који власт очекује, не дође.

Свако давање материјала овом “екстремистичком” наративу, само је пуцањ у ногу народу који само жели своју слободу назад и давање простора глобалистичкој власти у Србији да тај отпор угуши и сатанизује.

Др Јована Стојковић
председник Покрета Живим за Србију