“Снажна препорука”

You are currently viewing “Снажна препорука”

Како сазнајемо из пар извора (Зелена учионица и Блиц), али и званичног дописа директорима школа, настава се од септембра неће одвијати у традиционалном облику и пуној учионици за старије основце и средњошколце јер није довољно деце в*акцинисано.

Дакле, недвосмислено се старији основци условљавају вакцином тако да можемо да очекујемо да ће невакцинисана деца бити под притиском и дискриминисана.

Притом је веома важно да нагласимо да се деца, за традиционални облик наставе, условљавају експерименталном вакцином, о којој говори и др Татјана Аџић.

Деца од првог до четвртог разреда, како кажу, ићиће у школу нормално, без икаквих ограничења (ПОД МАСКАМА).

Вероватно доносиоци ове одлуке сматрају да маске не представљају никакво ограничење?! Јер зашто би деца која се не разбољевају од овога нормално дисала у школи када је то дозвољено само “елити на елитним скуповима”?!

Међутим, све ове одлуке могу да се промене у минут пре почетка школе, јер постоји тенденција да се конТрола вирус разбукта по потреби.

Дакле од обавезних маски, дођосмо до обавезних маски уз притисак да се деца вакцинишу уколико желе да се у пуном броју врате у школске клупе?!

Шта је следеће, можемо сви да замислимо.

Свако ко пристаје на ове, научно неутемељене услове школовања, очигледно нема проблем са својом савешћу.

Психолог Тамара Брадић,
потпредседник Покрета Живим за Србију