ЗА ЉУБИТЕЉЕ СТАТИСТИКЕ

You are currently viewing ЗА ЉУБИТЕЉЕ СТАТИСТИКЕ

Израел је земља са преко 60% комплетно вакцинисаних против Kовид-а 19. Многи су вакцинисани са чак три дозе вакцине. Израелци су скоро искључиво користили Шајзер, илити, званично – фајзерову вакцину. Палестинци су вакцинисани у мање од 9% популације. Практично деле исту територију и поднебље. И погледајте тренд новооболелих.

Ма, био је будала Лик Монтење, нобеловац, као и многи други научници, што су упозоравали да ће неселективна имунизација подстаћи генетичку варијабилност вируса и условити масовно обољевање, као и хиперергијске реакције код осетљивих појединаца, који ће уместо обичног грипа добијати аутоимуне поремећаје са високо-леталним потенцијалом. Све су то глупаци, које не треба слушати, већ следити глобалистичку агенду: масовна вакцинација – изолација -застрашивање – суспендовање основних људских права, и тако – ад инфинитум.

Па и ми бејасмо лидери у региону по броју вакцинисаних (о респираторима и другим “ђаконијама” да не говорим), а вид нас сад?! Али то нас неће поколебати у намери да и покојнике вакцинишемо, ако треба. Кад могу да гласају мртви, што се не би могли и вакцинисати?
А треба имунизовати и децу, од 12, ма какви – од три године, још боље – и у породилишту има, бре, вакцину против кинеског грипа да приме! А маторима, не само две, него три, четири, пет итд. доза годишње; па још све смешај, као мешану салату: предјело нештопићенце – Спутњик В, а за десерт Џонсон и Џонсон са кафом и лимунадом.
лагано (Синофарм), главно јело Шајзер са Астра Зенеком, мезе уз
Куда плови овај брод лудака ?

Психијатар и психотерапеут  Горан Голубовић