Теорија завере пред нашим очима

You are currently viewing Теорија завере пред нашим очима

Од почетка такозване пандемије, упозоравали смо на кључни циљ „мера“ које су доносиле експозитуре Светске здравствене организације у разним државама – кризни штабови. Трезвеном човеку је било јасно да иза нелогичних, контрадикторних и ненаучних мера, чије се критиковање третирало као кривично дело, стоји главна идеја о укидању људских слобода и навикавању на „нову нормалност“. О томе потресно сведоче актуелна дешавања у Аустралији.

Аустралија ће се придружити „стратегији закључавања против вируса корона“ док најмање 70% популације не буде вакцинисано, док ће се границе отварати када им проценат вакцинисаних буде 80%. Новине извештавају да је постигла „рекорд“ са 914 „новозаражених“ (земља са 25 милиона становника!), од болести код које је 80% случајева са благим симптомима.

Ако узмемо у обзир да није доказано да вакцине против коронавируса спречавају пренос, више него јасне податке да и вакцинисани оболевају и да вакцине нису ефикасне за „делта сој“, не може се сакрити немедицинска намера иза оваквог малтретирања и присиљавања грађана.

Данас Аустралија, сутра било ко други. Не смемо дозволити ни један дан било каквог карантина, нити увођење икаквих пропусница, јер је то почетак краја свих слобода.

Будимо приправни, мудри и одлучни. Слобода се не добија, слобода се осваја.

Инфо служба Покрета Живим за Србију