Не смемо дозволити ковид-пропуснице!

You are currently viewing Не смемо дозволити ковид-пропуснице!

Неизабран, ничим изазван премијер Републике Србије, најавила је увођење “ковид пропусница” кроз неколико дана. Упозоравамо и апелујемо на грађане на овај опасан, противуставан преседан ограничавања кретања ЗДРАВИХ грађана.

У ситуацији када се додаје трећа доза вакцине, jер две нису довољне да спрече оболевање, када медицинска литература јасно указује да и вакцинисане особе могу ширити вирус, не постоји никакво научно, етичко, правно, нити морално покриће за дискриминацију невакцинисаних грађана!

Иако би се ове забране наводно односиле на кафане и ноћне клубове, не смемо допустити ни најмању дозу наивности да поверујемо да се у нашој окупираној земљи неће догодити оно што се дешава широм поробљеног света, а то је забрана уласка невакцинисанима у институције, тржне центре, болнице.

Покрет Живим за Србију позива своје симпатизере и све грађане да са великом пажњом испрате дешавања наредних дана и да на први наговештај одузимања наших слобода, реагују у складу са оним што нам Устав дозвољава.

Одбранимо државу од глобалистичких марионета на власти!

Инфо служба Покрета Живим за Србију