Трибина Покрета Живим за Србију у Панчеву

You are currently viewing Трибина Покрета Живим за Србију у Панчеву

Вечерас је одржана Трибина Покрета Живим за Србију у Панчеву под називом „Пандемија страха.“

Др Јована Стојковић, Председник Покрета, говорила је о целокупној ситуацији у нашој земљи од почетка пандемије, политичкој манипулацији, као и о томе зашто је уствари у питању пландемија. Повукла је паралелу између Србије и остатка света и указала на чињеницу да смо сведоци стварања новог света, односно нове нормалности до које долазимо убрзаним корацима укидањем људских слобода.

Игор Перовић, Потпредседник Покрета Живим за Србију, говорио је о утицају пандемије на економију света и Србије. Нагласио је да се Србија налази у јако тешкој економској ситуацији, али и поставио питање коме је у интересу да наша земља има независну економију и да се људи плаше. Такође је нагласио како треба пратити токове новца како бисмо разумели шта се догађа и евентуално предвидели неку будућу ситуацију.

Тамара Брадић, психолог и Потпредседник Покрета Живим за Србију, говорила је о утицају страха на друштво и на нашу слободу. Зашто се људи, који могу да промене тренутну ситуацију и осујете све планове моћника на наше поробљавање, плаше губитка посла? Такође је указала на иницијативу Покрета Живим за Србију „Школовање код куће“ и позвала све родитеље и просветне раднике, који сматрају да наша деца треба слободно да живе и да се школују, да нам се придруже.

Мирослав Вићентијевић, Потпредседник Покрета Живим за Србију, указао је шта је сврха медија у целој пандемији. Говорио је о томе да се медији служе психолошким триковима у циљу контроле човечанства страхом.