Саопштење

You are currently viewing Саопштење

Поштовани саборци, у нади да ћемо се окупити око најважнијег питања, очувања наше личне слободе и људских и Уставом загарантованих права, упутили смо позив другим организацијама на окупљање и разговор о потенцијалној сарадњи. Званичан позив упућен је Покрету Доста је било, Српском покрету Двери, Покрету Уједињење, Покрету Балтернатива, Покрету Народна држава, Антиглобалистима Србије, Народним патролама и Срђану Ногу.

Хвала Балтернативи, Народној држави, Српском Инфо Штабу, Покрету Уједињење, Антиглобалистима Србије и Народним патролама што су се одазвали позиву на разговор о сарадњи и Срђану Ногу на јављању.

Покрет Живим за Србију је, ослушкујући жељу народа, пружио руку свим организацијама које су се изјасниле против ковид диктатуре, схватајући да појединачно не можемо да пружимо одговарајући отпор ономе што нас вероватно очекује одмах након избора.

Редовно и искрено ћемо јавност обавештавати о току сарадње са организацијама које су се одазвале, а у будућности тражити пут да се наша политика чује у парламенту, што не искључује учествовање у свим протестима на теме од виталног значаја за наш народ.

И улица и институције!
До ослобођења!

др Јована Стојковић
председник Покрета Живим за Србију