Фајзер вакцина за децу од 5 до 11 година

You are currently viewing Фајзер вакцина за децу од 5 до 11 година

Потпуно је разумљиво када се за испитивање деловања разних био-хемисјких догодовштина траже добровољци. Потписује се уговор и бива се плаћен, да ли са 0 или 3000 динара, или сендвичем, није важно. И то је у реду.

Међутим, да видимо да ли је ова јавна тајна у винкли.

  1. October 2021.

FDA meeting on Pfizer’s Covid vaccines for kids ages 5 to 11 — 10/26/2021

https://www.youtube.com/watch?v=K4IsVePD8_c

Реченица 1. на 06:34:45

„We will never going to learn how the vaccine safe is unless you start giving it”

„Никада нећемо сазнати колико је вакцина безбедна, док се не крене са њенoм применом“.

Реченица 2. на 06:43:45

„This is how we found out about rare complications of other vaccines like the rotavirus’s vaccine….and I do think we are going to… I do think we should go to approve it. “

„На овај начин смо сазнали за ретке нежељене последица ротавирус вакцине (узрокује пролив код деце; 90% смртних случајева се дешава у сахарској и подсахарској Африци, Индији, Афганистану, Индонезији – дакле, тамо где људи немају воду или храну, као ни хигијенске услове ичега)…и мислим да ћемо (упс – прим.прев.)!… мислим да би требало да је уведемо (ковид вакцину за децу од 5-11 година – прим. прев.)“

Dr. Erik Rubin јасно каже да се ради о поступку експерименталне провере. Дакле, експерименталне провере безбедности, тј. појаве нежељених последица примене средства рекламираног као вакцина. Иначе, ради се о дозволи примене вакцине за децу од 5 до 11 година.

Како се иначе зове институција (присутна малтене у свакој држави) где се врше испитивања свега и свачега а у неку сврху за људско здравље, да не кажемо општег медицинског добра, где субјекти немају избора осим да приме шта им је намењено? У академији је позната као Animal Research Facility, а од милоште се назива „Маусшвиц“, јер се мишеви користе у највећем обиму истраживања, на пољу безбедности супстанци.

Чак и ако не узмемо у обзир статистику око деце и ковида („oko“ 8700 преминулих од почетка пандемије који су испод 20 година у ЦЕЛОМ СВЕТУ; https://data.unicef.org/topic/child-survival/covid-19/), да ли је смислено борити се за „бити или не бити, Мишко“ право избора?

Одбор за Науку покрета Живим за Србију

Објављено 7.11.2021.