Подршка др Јовани Стојковић из Монтане од Селест Бишоп Солум, дугогодишњег високог званичника организације “FEMA”

You are currently viewing Подршка др Јовани Стојковић из Монтане од Селест Бишоп Солум, дугогодишњег високог званичника организације “FEMA”

Рад др Јоване Стојковић препознала је, подржала и прати Селест Бишоп Солум, дугогодишњи високи званичник злогласне америчке федералне организације FEMA (Federal Emergency Management Agency), Државне агенције за управљање ванредним ситуацијама у Америци, која је уско повезана са извршењем агенде 21, агенде 2030 и глобалном депопулацијом под чијим руководством се извршавају све радње везане за ванредна стања у Америци, и која има овлашћење да ухапси, убије, депортује, држи грађане САД-а затворене, конфискује сву покретну и непокретну имовину било кога и из било ког разлога, уведе војну управу и практично заобиђе амерички устав, заводећи војну диктатуру.

Након што је од ње захтевано да уради нешто што је у супротности са њеним хришћанским уверењима, Селест Бишоп даје отказ у FEMA-и и постаје истраживачки новинар и аутор који се бави Новим светским поретком и активностима дубоке државе. У наставку такста, сазнаћете опширније о FEMA-и, њеним операционим плановима за блиску будућност и опасностима од ње на које Бишоп упозорава.

Селест Бишоп Солум

Писмо подршке Селест Бишоп, др Јовани Стојковић:

Поштована др Стојковић,

Пишем ово писмо у знак подршке Вашој борби за човечанство. Свесрдно и отворено подржавам сталне напоре Вас као лекара и заштитника саосећајног здравља.

Као што знате, за очување човечанства биће потребно да се одвојимо од научне усмерене еволуције и експерименталне еволуције. Усмерена еволуција је синтетички процес који користи моћ селекције да еволуира молекуле, обично протеине или нуклеинске киселине, из великих, стохастички пермутованих скупова или комбинаторних библиотека, који имају жељена својства. Ове библиотеке садрже генерације варијанти биолошких ентитета које ће променити сав биолошки живот на земљи, из облика живота заснованог на угљенику у облик живота заснован на силицијуму. Експериментална еволуција укључује различите итерације и уметке животне средине који се додају ДНК и РНК протеинима који мењају своју композицију (састав) и експресију, како би произвели одређене стандарде за „нова људска бића.”

Ваша борба за слободу избора приликом вакцинације против коронавируса је за похвалу. У потпуности смо истих ставова о томе колико је вакцина против коронавируса опасна за наше тело и душу. Од суштинске је важности да сваки појединац зна да их модификације урађене на њиховом телу овим новим технологијама, дистанцирају, мењајући их у смислу да то више нису људска бића. Чак и најмања варијација може резултирати духовним штетама по тело и душу. Ове модификације се не могу поништити – оне су трајне.

Слажем се са Вашим ставовима о ношењу маске (нарочито када се ради о томе да деца носе маску док су у школи), да би то могло да нашкоди нашем здрављу. Као што знате, циљ овог обавезивања на ношење маске је “гурање” постхуманистичке агенде, пристанка, и у очима садашње агенде, да се плати надокнада за наношење штете планети.

Ви сте прави лекар. У значајној супротности сте са многим лекарима, који раде само оно што им се каже, напуштајући негу пацијената која би им била од користи. Хвала вам што се држите својих принципа медицинске етике, да „прво треба не нашкодити“ и медицинске слободе која штити здравље беба, деце и одраслих.

Ваша медицинска етика је импресивна у овим данима у којима се очување људског живота не цени. Ви сте светионик у медицинској професији и требало би да будете високо цењени. Ваше саосећање за ублажавање људске патње је за дивљење.

Као што знате, др Стојковић, ми смо у рату против невидљивог непријатеља. Суочавамо се са новим патогеном сумњивог састава и осцилирајићих карактеристика. У читавој људској историји, ово је први непријатељ своје врсте у оквиру новог филогенетског кладистичког система. Саме компоненте које су потребне за стварање новог живота се модификују и адаптирају за неку нову намену. Одређени сектори имају финансијску корист од овога. Све време, заштитне здравствене политике се мењају постајући агенти експериментисања и смрти.

Уз Вас сам, као истраживач и доносилац вести, како бих јасно поделила истину. Ако постоји било шта што Вам треба из мог истраживачког фонда, стојим Вам на потпуном располагању.

Желим Вам све најбоље, др Стојковић,

Селест Солум

http://celestialreport.com

http://shepherdsheart.life

 

Appendix:

Jesus or the Jab – Handout

Jesus or the Jab – Handout1

Jesus or the Jab – Final

Оригинал писма: Dr. Stojkovic document of endorsement

https://www.facebook.com/Protiv.Novog.Svetskog.Poretka/videos/240886980556913/

Организација FEMA

1978. године председник Картер потписује неуставну Извршну одредбу којом ствара организацију FEMA (The Federal Emergency Management Agency). Касније извршне одредбе овлашћују суспендовање Устава САД-а и Повеље слободе у случају националне опасности, а све извршне функције преносе се на FEMA-у.

Државна агенција за управљање кризом, FEMA, је организација америчке владе, која послује под јурисдикцијом Министарства унутрашње безбедности САД-а (DHS – Department of Homeland Security). Створена је низом председничких извршних одлука у последњих петнаест година, које су FEMA-у овластиле за читав низ противуставних дејстава у случају ванредних ситуација. Између осталог, FEMA може да хапси, убија, депортује и држи грађане САД-а затворене, да конфискује њихову имовину, уведе војну управу и практично заобиђе амерички устав, заводећи војну диктатуру.

Извршном одлуком, коју је потписао председник Џорџ Буш 1989. године, FEMA-и је одобрена
изградња четрдесет три “примарна логора”, од којих сваки има капацитет од тридесет пет до четрдесет пет хиљада затвореника. Интересантно је да су многе старе, некоришћене војне базе, из периода Другог светског рата, поново активиране за потребе FEMA-e, а неке од њих могу да приме сто хиљада затвореника. Ови објекти су адаптирани и већина је комплетирана потребном опремом, али су празни, сем минималног броја особља које их одржава. Чека се тренутак када ће FEMA бити активирана, а то је свака ванредна ситуација од националног значаја, која може угрозити Владу.

Тренутком активирања FEMA-e, биће аутоматски спроведене следеће Извршне одлуке (Executive Order (E.O.)):

E.О.12148 – FEMA национална кризна ситуација, као што је: елементрна непогода, социјални немири, побуна, национална финансијска криза.

E.О.10995 – “…обезбеђује заплену свих медија за комуникацију у САД-у”.

E.О.10997 – “…обезбеђује заплену целокупне електричне енергије, бензина, гаса, горива и минерала, било јавних било приватних”.

E.О.10998 – “…обезбеђује заплену свих резерви хране и ресурса, јавних и приватних, све фарме, земљу и механизацију”.

E.О.10999 – “…обезбеђује заплену свих превозних средстава, укључујући приватне аутомобиле, камионе или возила било које врсте, као и потпуну контролу над свим аутопутевима, лукама и воденим путевима”.

E.О.1000 – “…обезбеђује ангажовање свих америчких грађана, као радне снаге под федералном управом, укључујући раздвајање чланова породице ако Влада тако одлучи”.

E.О.11001 – “…обезбеђује Влади заплену свих здравствених, образовних и социјалних функција”.

E.О.11002 – “…одређује да директор савезне поште руководи националном регистрацијом свих грађана”. (Под овом извршном одлуком грађани су обавезни да се пријаве у локалну пошту, где ће се породице раздвајати и бити релоциране у нове области)”.

E.О.11003 – “…обезбеђује влади да преузме све аеродроме и авионе, комерцијалне, јавне и приватне”.

E.О.11004 – “…обезбеђује министарству за финансије и настањивање да измешта насеља, одређује које ће области бити напуштене и установљава нове локације за становништво”.

E.О.11005 – “…обезбеђује Влади да преузме целокупну железницу, унутрашње водне путеве и јавни складишни простор”.

E.О.11051 – “…Одељење за кризно планирање има сва овлашћења да стави поменуте одлуке у функцију, у време повећане међународне напетости или економске и финансијске кризе”.

Све ове Извршне одлуке објединио је председник Ричард Никсон у Извршну одлуку 11490, која обезбеђује да се све ово активира ако председник САД-а објави ванредно стање.

Немири у Лос Анђелесу, у случају убиства црнца Роднија Кинга од стране полиције, делимично су активирали неке од ових Извршних одлука. Исто се догодило у Сијетлу 2000. године, приликом заседања ММФ-а, када је против демонстраната сурово интервенисала специјална полиција обучена у црне униформе, која се активира када то нареди FEMA. Ове полицијске снаге познате су под именом FinCEN (The Financial Crimes Enforcement Network).

Извршна одлука 12919, “Припрема индустријских ресурса за националну одбрану”, потписана је 3. јуна 1994. године, од стране председника Била Клинтона. Ова одлука распоређује овлашћења и одговорности, одређује примену Извршних одлука FEME за конфискацију целокупне имовине америчких грађана, као и њихово окупљање и распоређивање у “радне” логоре. Она замењује или опозива једанаест претходних Извршних одлука, донетих у времену од 1939. до 1991. године, и допуњује Извршне одлуке 10789 и 11790. Извршна одлука 10789 је објава рата против америчког народа, од стране тајне владе Сједињених Држава, која ради у договору са Уједињеним Нацијама на поробљавању Америке.

У оквиру система из ове Извршне одлуке, разрађена је и операција “Кавез за птице” по којој државни јавни тужилац Мерик Гарленд може активирати ову операцију на основу налога председника. Налози за хапшење ће бити спремљени за привођење милион америчких грађана, који се буду опирали Новом светском поретку. Ови људи су означени као “политички неподобни”. Посебно су поменути хришћани и они који читају Библију, јер је и за њих припремљено место изолације. Ово не треба превише да чуди, јер један од основних циљева Новог светског поретка је укидање хришћанства и његова замена религијом без Бога, из богатог арсенала “Њу Ејџа” (New Age). Савршен пример за рушење хришћанства дају и немачки лутерани, који су лако капитулирали пред нацистима, иза којих су стајали луциферијански култови којима су морали да се супротставе. Уместо тога, ови привидни хришћани у Немачкој су зажмурели и чак подржали злочине својих нацистичких вођа, који су послали у смрт милионе Словена, Јевреја и Рома, људи, жена и деце. Као да су заборавили како је Мартин Лутер Кинг сам устао против црквених бирократа у Вормсу и оптужио их за богохуљење, показујући шта лична храброст и интегритет значе у борби против лажи и зла.

Операција “Надолазећа Олуја” је операција која укључује претрес кућа, насилан улазак, заплену оружја и залиха хране од стране националне гарде ATF (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives), активне војске и локалне полиције. Овом функцијом руководи и координира је FEMA. Јавни Закон 100-690″ забрањује сва јавна религиозна окупљања. Овај закон се још не примењује, али када ступи на снагу значиће не само кршење свих уставних права америчких грађана, већ ће бити и увод у операцију насилног депортовања становништва.

“Општи закон о криминалу” из 1990. године, прописује од конфискације целокупне приватне имовине, до прања новца, од кршења прописа о заштити природне средине, до сексуалне злоупотребе деце. Овај закон такође координира активности кроз FEMA-у и Министарство војске, Врховну команду и Команду америчке војске у бази “Мекферсон”, у Џорџији, где се чувају све копије оперативних планова FEMA-e, укључујући и оне које је развила сама армија да би подржала FEMA-у. По њима би Устав био привремено суспендован и стављен ван снаге, док се стварна или замишљена претња не уклони.

Додуше, пракса показује да се једном укинути закон, овај пут Устав, ретко враћао и примењивао у изворном облику. 8. марта 1990. године практично је укинут 4. амандман америчког Устава. Властима више није потребан судски налог или вероватан разлог (“Probable Cause”) за улазак у нечији стан. Довољна је “сумња”. Кривични закон из 1994. године забрањује поседовање свих врста оружја које су потребне за формирање народних милиција, и забрањује набавку друге војне опреме за јединице народне милиције, што је увод у заплену личног наоружања и разоружања америчког народа и укидање загарантованих слобода по Првом амандману Устава. Тиме се онемогућава потенцијални народни отпор, када дође тренутак за рушење уставног система САД-а и увођење диктатуре по рецепту Новог светског поретка. Овај сценарио иде и корак даље. Претпоставка је да амерички војници у огромној већини не би употребили оружје против свог народа. Зато је замишљен концепт међудржавне сарадње, “Партнерство за мир”, који подразумева и обуку војних јединица земаља које претендују да једног дана постану равноправни чланови НАТО пакта.

По овом плану, обука се често одржава у Америци, у њиховим војним базама и на војним полигонима, али има и много перфиднији и мрачнији циљ. Стране трупе треба да послуже као окупациона, квислиншка војска, која ће интервенисати на местима где се појави оружани отпор америчког народа. Ове јединице, састављене од страних војника, имају назив FinCEN (The Financial Crimes Enforcement Network) и носе црне униформе, возе црна возила без ознака и исте такве хеликоптере. Већина идентификованих FinCEN јединица су јачине чете (од око сто шездесет људи), а неке имају формацијски облик бригаде (од око две хиљаде и шесто људи). Задаци FinCEN-a су: претрес кућа и заплена имовине и оружја; раздвајање и категоризација људи, жена и деце, као затвореника у великом броју и превоз свих затвореника у припремљене центре. Кроз амандман на буџет за 1991. годину, министарству одбране су додељена средства за отварање двадесет центара за изолацију људи, што са већ постојећа двадесет и три FEMA објекта даје укупан број од четрдесет три логора, распоређених највише у Вајомингу, Небраски, Тексасу, Висконсину, Мичигену, Индијани, Охају и Њујорку. Сваки логор може да прими измеду тридесет две и четрдесет четири хиљаде људи. Има индиција да су логори у Тексасу, и нови који се граде на Аљасци, много већег капацитета и боље заштићени. За области западно од реке Мисисипи, централна тачка разврставања је Оклахома Сити, која у подземним објектима може да држи сто хиљада ухапшених људи. За источни део земље главни центар још није идентификован.

Када крену FinCEN трупе, од града до града, од куће до куће, сваки тим ће носити три листе грађана, које је компјутер разврстао на црну, белу и сиву листу. Грађани на црној листи биће ухапшени, укрцани у црне хеликоптере и одведени у логоре, по унапред одређеном распореду. Они на белој листи (можда колаборационисти) биће такође премештени, због њихове сигурности. Људи са сиве листе биће лоцирани и на њих ће трупе обратити посебну пажњу, док се не установи да ли су на црној или белој листи.

Има података да су кроз обуку припадништва FinCEN-у и његовим задацима, до сада прошли Родезијанци, Немци Источне Немачке, Бугари, Мађари, Естонци, Авганистанци, Пакистанци, Гурке и Јужноафриканци. Јасно је да је реч о припадницима армија земаља које више не постоје, или које су смањиле бројно стање својих армија, па се појавио вишак војног персонала са којим се није знало где ће. Ови професионалци, сада без домовине и припадности националној армији земље у којој су рођени, постали су идеални плаћеници без икаквог моралног односа према америчком становништву. Они ће чинити језгро будућих интервентних снага, формираних под окриљем Уједињених Нација, као њена стална, анационална, плаћеничка војска, коју ће контролисати врхови Новог светског поретка.

Објављено 21.12.2021.