Терор над Новаком Ђоковићем оголио квазимедицински фашизам: Најбољи спортиста света огледни пример за све

You are currently viewing Терор над Новаком Ђоковићем оголио квазимедицински фашизам: Најбољи спортиста света огледни пример за све

Тек што је прошла новогодишња еуфорија, а баш уочи Бадњег дана, нови светски поредак, чија је главна батина већ две године квазимедицински фашизам, оголио је своје лице до краја, незапамћеним шиканирањем најбољег тенисера и спортисте на свету. Новак Ђоковић је, без икаквог оправданог разлога, завршио у притвору у Мелбурну, где је третиран као криминалац, наводно због неодговарајуће документације за визу, а заправо, као што сви знамо, јер се дрзнуо да се не вакцинише, већ је затражио и добио тзв. медицинско изузеће.

Не улазећи у Новакову приватност више од онога што је сам изјављивао, Покрет Живим за Србију подсећа да је он још у пролеће 2020. године, дакле много пре него што је почела вакцинација против ковида-19, јавно рекао да је скептичан према вакцинама које су тада биле најављиване, и да не намерава да се вакцинише.

И током прошле године, која је, слободно можемо рећи, била година вакциналног терора у већем делу света, у коме су невакцинисани дискриминисани, прогањани, економски и социјално уништавани, отпуштани и затварани, Ђоковић је више пута рекао да жели да има право на избор да ли ће се или неће вакцинисати, без икаквих условљавања, што је управо главна ствар за коју се Покрет Живим за Србију бори од свог оснивања, а његов председник др Јована Стојковић од почетка свог јавног деловања.

Човек који је освојио девет титула на Аустралијан опену, који је херој тог турнира на који је и сада позван, који је чак донирао новац Аустралији када су је погодили пожари, доживео је да буде третиран као најгори криминалац – одузет му је телефон, забрањен контакт са породицом и члановима тима, завршио је у екстрадиционом притвору под надзором чувара!

Такав третман према човеку који не само у каријери, него ни у животу нема ниједну мрљу, за кога сви знају ко је и какав је, не може бити маскиран некаквим бирократским препрекама, што је јасно и његовом оцу Срђану Ђоковићу, који је јавно рекао да му је син заробљен као криминалац.

Покрет Живим за Србију мишљења је да је сам овај поступак аустралијских власти, без обзира на исход, срачунат не само на то да Новака Ђоковића спречи да освоји рекордан број гренслемова, већ и да покаже свима нама обичним смртницима, који немамо статус звезде, новац и међународни успех, шта ће нам се десити ако не будемо послушни.

И није случајно што се то догађа баш у Аустралији, која скоро две године више личи на логор него на демократску државу. И јасно је да аустралијске власти нису саме то осмислиле, већ да раде по налогу глобалиста, чији је главни инструмент Светска здравствена организација.

Покрет Живим за Србију подржава нашег и светског најбољег спортисту у намери да не подлегне притисцима, а нема сумње да ће се, у том смислу, показати и као највећи човек у својој бранши.

А, како у сваком злу има и понеко добро, и овај догађај многима ће отворити очи. Ово није рат вакцинисаних и невакцинисаних, ово је рат новог светског злог поретка против свих слободних људи света.

Дакле, знамо шта нам је чинити.

Инфо служба Покрета
Живим за Србију

Фото: Profimedia

Објављено 5.1.2022.