ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ ПОВОДОМ ПРЕДАЈЕ ЛИСТЕ: САМО СУВЕРЕНИСТИ НУДЕ СЛОБОДУ

You are currently viewing ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ ПОВОДОМ ПРЕДАЈЕ ЛИСТЕ: САМО СУВЕРЕНИСТИ НУДЕ СЛОБОДУ

Листа Суверениста је у уторак 22. фебруара 2022. предала своју листу за парламентарне изборе који ће се одржати 3. априла, а тим поводом јавности су се обратили лидери странака Доста је било Саша Радуловић и Здрава Србија Милан Стаматовић, као и председник Покрета Живим за Србију др Јована Стојковић, која је истакла битне предности ове коалиције у односу на све остале.

,,Суверенисти су листа слободе, друге листе је не нуде. Ми нудимо спој традиционалног и модерног. Традиције не смемо да се одрекнемо, а прихватамо и све што је модерно а што се не коси са нашом слободом и идентитетом. Суверенисти су истрајни у својим ставовима, што показују годинама. Сада смо само на једном месту и то даје синергију која ће, сигурна сам, довести до победе”.

Покрет Живим за Србију подсећа да су се Суверенисти окупили око неколико кључних заједничких тачака: борба за слободу и против ковид и сваког другог тоталитаризма, залагање за самосталност Србије што подразумева одустајање од чланства у Европској унији и противљење уласку у НАТО, борба за КиМ у саставу Србије, као и за све Србе у региону, очување Републике Српске, развијање домаће привреде.

Поред наведених циљева, ЖЗС има свој програм од кога не одступа од оснивања 2018. године, у који спада и борба за принцип добровољне односно препоручене а не обавезне дечје вакцинације, оснивање фонда за децу оштећену вакцинама, борба за права родитеља да одлучују о својој деци и сродна здравствена и породична питања којима се др Јована бави од почетка свог јавног деловања и по којима је препознатљива, али и због чега је сатанизована и цензурисана у медијима.

За све ове циљеве др Јована Стојковић бориће се и ако јој бирачи укажу поверење и изаберу је за народног посланика на изборима 3. априла 2022. Улазак у парламент гарантује да ће се чути ставови какве досад нисмо имали прилику да чујемо тамо где се одлучује, али и борбу за промену лоших и доношење добрих закона.

Будимо слободни, гласајмо за Суверенисте.

Инфо служба Покрета
Живим за Србију