Србија сече грану на којој седи

You are currently viewing Србија сече грану на којој седи

Представници Србије у УН, гласали су ЗА осуду Русије у њиховом конфликту са Украјином, који траје осам година уз бруталну дискриминацију и убијање руског народа у источној Украјини.

Након најаве председника Украјине, Зеленског, да су спремни за нуклеарно оружје, након опасног приближавања НАТО пакта границама Русије, Русија је покренула војну акцију како би спречила неку нову “Олују” у Украјини.

За неколико дана, цела “међународна заједница”, обрушила се санкцијама на Русију уз сатанизацију и дискриминацију целог руског народа. Отпуштани су уметници, студенти са факултета у Европи, зато што су Руси.

Србија, као вековни пријатељ, као неко чији територијални интегритет још Русија брани, није имала ни рационалне, ни ирационалне разлоге да се стави на страну запада који је пре само две деценије крволочно гађао наше мостове, возове и децу забрањеним оружјем.

Покрет Живим за Србију осуђује овај потез западних марионета у Србији и указује на погубност погрешно изабраних представника народа.

Народ мора ову власт, али и пожељну ЕУ опозицију казнити на следећим изборима, јер је у огромној већини против оваквих самоубилачких потеза.

Инфо служба Покрета Живим за Србију

Објављено 2.3. 2022.