УДРУЖЕНИ МЕДИЈСКИ ПОДУХВАТ: ЗАШТО СУВЕРЕНИСТЕ САБОТИРАЈУ ТЕЛЕВИЗИЈЕ, ИСТРАЖИВАЧИ ЈАВНОГ МЊЕЊА И КЛАДИОНИЦЕ

You are currently viewing УДРУЖЕНИ МЕДИЈСКИ ПОДУХВАТ: ЗАШТО СУВЕРЕНИСТЕ САБОТИРАЈУ ТЕЛЕВИЗИЈЕ, ИСТРАЖИВАЧИ ЈАВНОГ МЊЕЊА И КЛАДИОНИЦЕ

Предизборна кампања се ближи крају, а гледаоци телевизија са националним фреквенцијама, али и тзв. независних кабловских, имали су за сада прилике да виде и чују чланове коалиције Суверенисти, којој припада и Покрет Живим за Србију, искључиво у емисијама у оквиру званичних представљања, док су углавном изостали позиви за гостовања у јутарњим програмима и регуларним политичким емисијама – поготово кад је ЖЗС у питању. То, међутим, није случај не само са представницима владајућих странака, већ и са другим опозиционим опцијама, које имају знатно већи простор у медијима.

Као и током референдумске кампање, Суверенисти су у највећем делу медија или прећуткивани, или су добијали простор само у сумњивим истраживањима јавног мњења, која су их по правилу остављала тик испод цензуса, иако је непобитна чињеница да су управо они подстакли највећи број гласача да изађу на референдум и кажу не штетним уставним променама у режији Сороса.

Слично је и на кладионици чији је власник особа блиска СНС, а која Суверенисте држи тик испод цензуса – таман толико да, ако наша коалиција уђе у парламент, губитак буде незнатан, а да се наши потенцијални гласачи у старту обесхрабре и не изађу на гласање 3. априла, или да пак изаберу неку од других опција, од којих су неке напрасно буквално прекопирале делове програма Покрета Живим за Србију, користећи истоветне реченице које председник ЖЗС др Јована Стојковић изговара већ годинама у борби за слободу избора приликом вакцинације.

Покрет Живим за Србију сматра да је у питању удружени медијски подухват у режији режима Александра Вучића, а по директиви глобалиста, који знају да је наша коалиција једина која се отворено, директно и бескомпромисно бори за сувереност Републике Србије и свих наших грађана, за њихову слободу и право да сами одлучују о својим телима, деци, начину живота, пословима и економији. Ми немамо новца да, попут неких других ванпарламентарних листа које се такође не финансирају из буџета, плаћамо прескупе рекламне спотове на Пинку и другим телевизијама – а питање је одакле њима новац.

Наша кампања заснива се на обраћању путем друштвених мрежа и обиласку Србије, где представљамо свој програм и разговарамо са грађанима о њиховим проблемима и нудимо решења.

Стога наша борба подсећа на борбу Давида и Голијата, али верујемо да ће људи, упркос медијској блокади и разним манипулацијама власти и дела опозиције, препознати нашу искреност, одлучност и знање.

Зато вас позивамо да изађете на изборе 3. априла и на парламентарним изборима заокружите број 10, како би Суверенисти ушли у парламент и заступали ваше интересе.

Инфо служба Покрета
Живим за Србију

Објављено 27.3.2022.