НИСУ СВИ ИСТИ: ЗАШТО СУ ПРАВИ ИЗБОР 3. АПРИЛА ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ, ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ И СУВЕРЕНИСТИ

You are currently viewing НИСУ СВИ ИСТИ: ЗАШТО СУ ПРАВИ ИЗБОР 3. АПРИЛА ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ, ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ И СУВЕРЕНИСТИ

Неколико дана остало је до избора на свим нивоима у Републици Србији, а паралелно са агресивном кампањом режима али и дела опозиционих странака, понајвише у медијима, на друштвеним мрежама води се тиха кампања против гласања; њу спроводе како појединци, из свог личног уверења условљеног бројним разочарањима, тако и организоване групе, које су инструиране да злоупотребе незадовољство великог дела народа и тако покушају да спрече улазак у Народну скупштину једине потпуно независне политичке опције – Суверениста.

Покрет Живим за Србију, који је, заједно са странкама Доста је било и Здрава Србија део Суверениста, стога подсећа грађане на битне тачке програма, али и начина деловања, због којих никако нису сви исти. Пошто је јасно да на проЕУ и проНАТО опозицију не треба трошити много речи, довољно је рећи да су Суверенисти, као и ЖЗС од свог оснивања 2018. и др Јована Стојковић од почетка свог јавног деловања 2015. године, против уласка у ове наднационалне творевине.

То је, међутим, само почетак: ми смо за КиМ у саставу Србије; за заштиту свих наших сународника у региону; за очување Републике Српске; за то да наше законе пишу наши стручњаци, у интересу наших грађана и државе, а не стране НВО, амбасаде западних земаља и бирократе из Брисела, као што је случај већ више од 20 година, и под претходнима и под овом влашћу; за потпуно укидање субвенција страним компанијама, као и за драстично смањење овлашћења извршитељима; за бесплатно здравствено осигурање и смањење пореза и доприноса на плате; за јачање домаће привреде и развој малих и средњих предузећа; за враћање система задруга у нашу пољопривреду; против ковид мера, аусвајса и било каквог облика обавезне или условљене вакцинације, као и за још много тога, што можете прочитати на сајту Суверениста.

Но за поверење су још важнија дела од речи, а досадашња дела др Јоване Стојковић, председника ЖЗС и њених сабораца, показују да је, за разлику од многих новопечених или пак салонских патриота, као и искључиво предизборних бораца за слободу избора приликом вакцинације, она седам година водила и води доследну и мукотрпну борбу, од које је нису могле одвратити ни цензура, ни медијска сатанизација, ни разна подметања и клеветања, ни противправни покушај одузимања лекарске лиценце, ни недостатак финансијских средстава за рад покрера, па чак ни хапшење ње и потпредседника ЖЗС Тамаре Брадић.

Напротив, др Јовану и њене саборце све ово је само ојачало у чврстом уверењу да су њихова начела и уверења дубоко исправна, а сва до једног су се нашла на мети глобалистичке хоботнице, чије су продужене руке у Србији не само странке на власти, него и неке опозиционе опције, као и медији повезани са њима.

Из тог разлога, Суверениста, а поготово др Јоване и ЖЗС, има најмање у медијима у овој кампањи; ми смо пак уверени да им је управо то и једна од највећих препорука на изборима 3. априла, те да ће сви људи који са нама деле идеју о сувереној, слободној и усправној Србији, заокружити број 10.

До победе!

Инфо служба Покрета
Живим за Србију

Објављено 31.3.2022.