Прогон адвоката Милине Дорић од стране адвокатске коморе се наставља

You are currently viewing Прогон адвоката Милине Дорић од стране адвокатске коморе се наставља

Адвокати који су добили задатак да ме процесуирају и драконски ме казне, сазвали су седницу већа за суботу 30.07.2022. године у 11 часова, на петнаести рођендан мог сина.

Да ли ће Невена Стошић, судска стражарка из зграде Основног Суда у Новом Саду, бити задовољна ако адвокат Милина Дорић остане без лиценце и без посла? Да ли ће Невена Стошић и сведоци које је она предложила бити задовољни ако платим драконску казну за то што ме је брутално и насилнички избацила из зграде Основног суда у Новом Саду?

Да ли ће Милан Ступар, адвокат и дисциплински тужилац, икада одговорити на питање зашто ме је шиканирао због мог печата који садржи број телефона, а исто то није радио против 80% адвоката који имају на печату или број телефона или маил адресу?

Зашто комора није процесуирала Владислава Костића и Стојановић Зорана о којима су медији писали, а у контексту случаја “Железнице” и хватања на делу давања мита?
Зашто Биљана Петровић Десница није процесуирала Владимира Бељанског који такође има број телефона на свом печату?

Када ће се завршити ова играрија са нашим каријерама, лиценцама, породицама са нашим животима?

Ко жели да присуствује срамоти и скандалу адвокатске коморе може доћи у суботу 30.07.2022. године у Дечанску 13 у Београду, јер јавност је укључена сходно Закону о кривичном поступку. Око 10:30 обратићу се јавности и истаћи ћу срж прогона који је уперен против високих функционера Покрета Живим за Србију.

Опрости сине мој што мама неће бити на твом петнаестом рођендану, мама мора да решава неке ствари, како би ти и друга деца имала макар основна права у овом накарадном систему. Опрости сине мој што насилници нису много пре одговарали за своја недела и што смо доживели да исти прогоне нас, а не ми њих.

Нема предаје!

Одустаћу никада, а можда ни тада!

Адвокат Милина Дорић,
заменик председника Покрета Живим за Србију

Објављено 29.7.2022.