Ко је жртва геј лобија?!

You are currently viewing Ко је жртва геј лобија?!

Сада, у јеку најаве Прајда, прави је тренутак да се подсетимо ко је професионално дискриминисан од стране Геј лобија. Наиме, сва моја сазнања недвосмислено указују на то да ме је Европској Асоцијацији Јунгијанских аналитичара, у коју сам годину дана пре тога примљена са свим похвалама комисије, пријавио вајни колега, члан Српског Аналитичког Друштва, садашњи едукант, који има склоност да прогања људе независно од њихове сексуалне оријентације, јер су неке, мени драге колеге, напустиле Српско Аналитичко Друштво баш због њега и пре него што сам то ја учинила.
Дакле, утицај колеге, геј активисте, је толико јак да нико из Српског Аналитичког Друштва јавно није смео да му “стане на црту” и заштити своју колегиницу, Тамару Брадић, већ су распредали и већали данима о мојим етичким компетенцијама иако по Уставу апсолутно имам право да се јавно изјасним да ОДРАСТАЊЕ ДЕЦЕ У ИСТОПОЛНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА НИЈЕ ПРИРОДНО, иза чега стојим и сада! Овом изјавом, штитим пре свега децу која имају апсолутна права на правилан и функционалан психо-физички развој уз родитеље оба пола, мајку и оца!
Да ствар буде још перфиднија, Европској Асоцијацији ме пријављује човек геј, а о мом искључењу такође одлучује мушкарац аналитичар геј оријентације који ми том приликом каже да могу да будем у њиховом удружењу само уколико се мој поглед на свет и моји ставови недвосмислено слажу са ставовима удружења психотерапеута, што подразумева да етички било која дискриминација није дозвољена али је зато дозвољено професионално насиље зато што сматрам да је за јавно и друштвено здравље важно истицати да ОДРАСТАЊЕ ДЕЦЕ У ИСТОПОЛНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА НИЈЕ ПРИРОДНО.

Данас се ти исти геј лобисти шврћкају по телевизијама и траже своја права, која им притом нико никада није ни ускраћивао, док су права жене професионалца небитна, мене могу да дискриминушу.

Све у свему, важно је имати у виду ко је жртва геј лобија. То су чињенице. Нема лажи, нема преваре.

Тамара Брадић, психолог и психотерапеут, потпредседник Покрета Живим за Србију

Објављено 13.8.2022.