Коме треба хистерија око шетње хомосексуалаца?

You are currently viewing Коме треба хистерија око шетње хомосексуалаца?

Последњих месеци главна тема у јавности Србије је одржавање европске манифестације хомосексуалаца. За очекивати је да у већински православној земљи ово изазове револт и неку врсту отпора, али ово што видимо по медијима више личи на покушај организовања представе где су као гејеви у клинчу са као десничарима.

На страну што ни тема, ни саговорник не могу да се појаве ни у виду сублиминалне поруке ако то није “одобрено одозго”, ови кечерски “дуели” пренели су се на цело јавно мњење којим се беспоштедно манипулисало дезинформацијама.

Тако смо поред сигурних и аргументованих разлога за забринутост, давно описаних у овом тексту

https://zivimzasrbiju.com/%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%85%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%85/ ) ,а који објашњавају систематско “увлачење” хомосексуалне и родне идеологије у образовни систем, били преплављени дифузним претњама како “они долазе по нашу децу” и лако проверивим неистиним “сведочењима”, као и тврдњама да ће “ићи по школама и држати предавања нашој деци”.

Покрет Живим за Србију упутио је захтев за информације од јавног значаја Министарству просвете и добили одговор у коме негирају да имају било какву информацију о томе. Не могу да се отмем утиску са је дискредитација и банализација ове теме непровереним или намерно пуштаним дезинформацијама, имала за задатак да :

1. Од људи који се противе “парадама” направе неуке параноике и теоретичаре завере.

2. Афективно заталаса и усмери пажњу масе на (не)постојећу претњу.

3. Учини да председник између “лудака” с једне и “перверзњака” с друге стране, испадне једини нормалан.

4. Опречним информацијама о отказивању овог догађаја испусти вентил и дарује народу утисак победе (и следственог опуштања).

5. Прикрије признавање докумената лажне државе “Косово” , иако по Споразуму о слободи кретања није постојала обавеза за тако нешто.

За целу ову “операцију” били су му потребни ометачи пажње са обе сукобљене стране. Препознаћете их по томе што, зарад међусобног подизања рејтинга, оптужују једни друге за (не)одржавање параде, заобилазећи да помену оног ко се представља као неко ко о томе одлучује.

Сверодитељски протест 2018. под називом који су актуелни глумци сада актуелизовали “Децу вам не дамо”, био је забрањен од стране МУП-а Републике Србије , а ипак одржан, на моје лично инсистирање, у склопу литије коју је водио монах Антоније, а која је касније, колико знам, такође забрањена. Медијски приступ је био апсолутно онемогућен било коме од организатора, осим када је Зоран Кесић користио снимке за своју “хумористичку” емисију

(https://zivimzasrbiju.com/%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%b7%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b5%d1%81%d0%b8%d1%9b%d0%b0/  )

Пре пет година већина данашњих актера, нарочито ових јавних, није мислила да су нам деца угрожена.

Или им није било речено да мисле.

др Јована Стојковић,председник Покрета Живим за Србију

Објављено 31.8.2022.