Русофили од прекјуче

You are currently viewing Русофили од прекјуче

У овим „данима љубави“, јер „лов из ин ди ер“ и љубав не зна за боју коже, расу, пол, па чак и годиште, и анималну врсту, окупили смо се да објавимо нашу љубав – Русији. Ова љубав се јако тешко „доказује“, за њу вам треба безброј оправдања, аргумената, гађања догаћајима од пре 50, 100, 200 година, безброј одговора које нико не слуша на питање “када је то нама Русија помогла“, али ни тада нећете добити „одобрење“ општевољачке јавности за овај ваш „грех“.

На страну што презриво треба одбацити свако наметање правдања за своја осећања, да се најнормалнији човек, без патолошке идентификације са агресором и хонорара како да „мисли“, прекјуче продубио из коме, имао би шта да види и да закључи.

Улицама Богородичиног града неидинтификовани објекат који је брањен од 5000 полицајаца града Чигага, а како чујемо и неких других, својом скарадном појавом, одећом и знацима које је показивао, скрнавио је мученичку смрт Господа нашег Исуса Христа у кога преко 80% Срба верује, истог Оног у кога верују и Руси.

Улицама Богородичиног града прошетао је голог дупета, брањен од 5000 полицајаца града Чикага, неидентификовани објекат, који је клицао независном „Косову“, док Руси кажу „Све је Русија осим Косова, Косово је Србија“.

Улицама Богородичиног града шириле су се украјинске заставе под којима је последњих осам година побијено хиљаде Руса и руске деце које су Руси и отишли да бране, што је несхватљиво ономе који са тим што Руси имају не зна шта да ради, те смо „шетали“ за његова права да их одфикари када му дилема постане неиздржива, о трошку државе, наравно.

Све је ово наредио и предводио, противно одлукама онога што се зове српска држава, објекат који је седео иза леђа и чувао леђа убицама српске деце 1999. године, када се Русија напрасно отрезнила из јељциновског пијанства и постала оно што је данас – сунце са Истока који крвожедном вампиру на самрти смета да отвори очи и пробере још коју жртву.

Не треба бити чак ни глуп, па (не) схватити ко коме може бити пријатељ, рационално је ствар кристално јасна.

Питање је ко сме скинути наочаре дугиних боја и погледати у Сунце?

Јована Стојковић,
председник Покрета Живим за Србију

Објављено 19.9.2022.