Шест лекара предало петицију у Даунинг Стрит

You are currently viewing Шест лекара предало  петицију у Даунинг Стрит

Марк Стејн ( Mark Steyn) разговара са др Роземонд Џоунз, Клер Крег и Ентонијем Хинтоном (dr Rosemond Jones, dr Clare Craig i dr Anthony Hinton) о групи од 200 научника и лекара који моле државу да прекину кампању ковид вакцинације за децу.

МС: Зашто је тако ургентно да се у ствари заустави читава ова папазјанија око вакцинисања деце?

др Клер Крег : Ми смо водили кампању од самог почетка. Није требало да буде вакцинисања за децу уопште. Деци нису потребне вакцине како је време пролазило, ситуација је постала све више смешна. Имали смо више података који су нам пристизали од пасивних истраживања безбедности вакцине који су показали исте проблеме који су били пријављивани и видели смо повишену смртност код младих који нису били истраживани, а онда је Омикрон варијанта дошла и имали смо читав низ разлога да то не радимо, а ипак смо то радили све време, па ипак држава их и даље препоручује, укључујући и препоруке из врло неетичних разлога у покушају да се заштите грађани у осетљивим групацијама са којима они живе… Чак иако знамо да то не зауставља инфекције и чак иако једна држава која и даље објављује стопу заражавања, а то је Израел показује да виша сразмера деце је заражена након друге и треће дозе него код прве дозе или код невакцинисаних.

МС ‘Постоји некакво лудило у ваздуху где сада читамо широм држава запада, медијски извештаји у којима покушавају да представе као потпуно нормално миокардитис код дванаестогодишњака и код деветогодишњака за које смо одувек знали да никада нису били случај колико ја знам, а миокардитис није лагана болест.
Зашто то раде уместо да погледају дубоке узроке? Људи, у ствари ће рећи, па мало миокардитиса међу школарцима неће бити разлог за бригу’

Др Ентони Хинтон: Миокардитис код деце је изузетно редак. Некакав наратив се развио у последњих неколико месеци да је миокардитис био у ствари такође последица заражавања од ковида код деце и код одраслих али у ствари то није било тачно. Био је много више вероватан после вакцинације. На жалост постаје и вероватнији код млађих људи и нарочито код тинејџера и људи у двадесетим годинама и код мушкараца више него код жена. Одбачено је као нека блага упала срца али проблем код миокардита је да на рођењу ми се рађамо са извесним бројем мишића и никада више не добијемо више срчаних мишића, а миокардит ће изазвати оштећење неких срчаних мишића, а неки од тих срчаних мишића се неће регенерисати. Опасност је у томе да онда можете имати слабо срце, срце са аритмијама где срце не куца исправно, а било је и повећање броја људи који су умрли изненада, спортисти који су умрли из необјашњивих разлога, зар не? А многи од тих случајева се могу приписати срчаним аритмијама и зато вакцине треба да буду прекинуте за све испод 18 година. Данска је зауставила вакцине за све испод 50 и у ствари тај ранији наратив почиње да се мења.

прим. прев. Даунинг Стрит метафора за Парламент Велике Британије јер се налази у улици Даунинг Стрит број 10

изворни чланак

https://youtu.be/-9X8CGcDXwQ

превод и адаптација

angloworld translations

 

anglo.world.translations@gmail.com

https://www.instagram.com/anglo.world.translations/

Објављено 8.10.2022.