Фармацеутске куће су нас превариле око ефикасности к*вид вакцина

You are currently viewing Фармацеутске куће су нас превариле око ефикасности к*вид вакцина

“Драго нам је што можемо да одржимо још једну прес конференцију данас због догађаја који су се одвијали након заседања Комитета прошлог понедељка, када је наш колега , за кога се надам да ће моћи да нам се придружи овог јутра, поставио Фајзеру питање и одговор је било то што је доспело у вести.

Да скратим причу, истина је изашла на светлост дана, јер је то била једна безочна лаж – оно што су нам рекли да ће вакцине спречити да се заразите од овог вируса или да спречеда се пренесе на другога. Па, ништа од тога није било истина, како се испоставило, иако су засноване на тој лажи све законске наредбе и локдауни и све нефармацеутске мере : ношење маски, останак код куће , полицијски час…Све то је било засновано на тој огромантној лажи. Упркос томе, они неће то да признају. Не, они само наставе шта год они намере.

Желим да истакнем неколико тачака из Акционог плана ЕУ Комисије за К 19 припремајући се за јесен – зиму 2023.
Како сте можда наслутили, фокус је још увек на мРна иеекцијама. Па, то овде није ни чудо. Они желе да имплементирају и координирају ефективне иницијативе комуникације и стратегије да промовишу узимање додатних ињекција и да попуне примарну серију оних који још нису ни почели – невакцинисаних.

Још једном једна специфична група људи се поставља као мета. Па, ето, то покушавају да ураде. Они би желели да увећају поверење у вакцине тиме што ће да оспоравају ‘дезинформације и лоше информације ‘

Па ко то шири дезинформације и лоше информације? То је ЕУ Комисија, то раде фармацеутске компаније, то чине владе нарочито у западним демократијама. Они су ти који шире дезинформације и лоше информације. Они говоре људима лажи. Због чега? Да би фармацеутске компаније пуниле џепове профитом, профитом , профитом. А остало? Погодите . Ви порески обвезници. Вама ће бити натоварен ризик. И онда, наравно, они хоће да узму на мету , и то нарочито наглашавају -популације које су тешко достижне. Па, у том случају, они говоре о мени. Ја сам тешко достижна популациона група јер сам прозрела њихове лажи од самог почетка. Још увек сам невакцинисана и остаћу невакцинисана. Ја нећу ињекцијом унети те супстанце у мој организам и тачка! Ајде само напред покушајте да на мене цртате мету. Срећно вам било ! А онда наравно и даље настављају да манипулишу и мисле да сам луда, тако што етикетирају оклевање око вакцинисања као анти – западњачко и анти- ЕУ. Можете ли да поверујете у то? Значи било ко ко није вољан да му се убризга ова вакцина је анти-западњачки оријентисан и анти- ЕУ.

Не, даме и господо, будимо јасни око тога . Уколико не желите да се трујете и то буде Ваш избор да радите са својим организмом све што вам је воља , сетите се пароле “Моје тело – мој избор”. То је у ствари њихов наратив , сетите се тога. И тако уколико не желите да примате ту вакцину , то нема никакве везе са тиме да ли је неко анти – западњачки или анти ЕУ. Тај слоган је ” за добробит људи “. Ето шта је . И против глобалистчке елите .

И кад помислим да нема шансе да смисле још једну грозоту да је нанесу људима, они ми засигурно докажу да нисам у праву. ЕУ Комисија предлаже сада да за приоритете учини ажурирање вакцинације осетљивих група и треба им листа ко су те осетљиве групе а онда почињу са речима да су то људи од 60 година и старији , особе са већ постојећим здравственим тегобама. Нема проблема ту . А онда ту је још једна група и заиста треба да се припремите за ово – осетљива група међу онима којима треба дати приоритет да добију ову ажурирану вакцину су труднице . Никада нисам чула ништа безочније од тога ! Поента је у томе да не знају шта ова вакцина може да изазове нерођеном детету. Једноставно немају представу! А сада то намећу трудницама ! А имајте на уму приметан је пад наталитета ! Не знамо зашто се то десило! Очекивали бисте да се деси супротно томе. Па људи су били закључани у кућама током локдауна. Сећате се шта се десило кад су имали рестрикције струје у Њујорку 1970.тих . Након девет месеци рађале су се бебе као печурке после кише. Али не и овог пута.

Људи су били закључани месецима у кућама и ништа. Пад наталитета – занимљиво питање! А то је питање које треба да постављамо. И само да Вам дам и нове вести на ту тему . Они ће наставити да то раде , они ће наставити да гурају који год је њихов крајњи циљ. Ја бих само желела да захвалим вама на подршци и на томе што нас обавештавате да ми заиста заговарамо и боримо се за оно што ви људи желите . Ови глобалисти и њихове марионете су само неколицина људи који немају обзира за вас , за народ ! С друге стране, нас је много јер смо ми народ и наставићемо да се боримо за вас, за ваша права, за слободу, за демократију и за владавину права. Хвала вам пуно !”

Обраћање Кристине Андерсен , Немачка, члана Европског парламента

видео 👇

https://youtube.com/watch?v=4CsxeQc1G9s&feature=share&si=EMSIkaIECMiOmarE6JChQQ

превод и адаптација

angloworld translations

anglo.world.translations@gmail.com

https://www.instagram.com/anglo.world.translations/

https://angloworldtranslations.substack.com/

Објављено 23.10.2022.