Помозимо Ференц Тоту

You are currently viewing Помозимо Ференц Тоту

У склопу трибине коју је недавно организовао ГО Покрет Живим за Србију – Петровград у Зрењанину, на тему Нацрта Закона о правима детета, као и прошлих година и ове смо организовали и прикупљање новчане помоћи за нашег суграђанина, ратног војног ветерана са Кошара, Ференца Тот.

Ференц у наредна три месеца, док му се обнавља захтев за социјалну помоћ, једини приход који прима, остаје и без те социјалне помоћи која износи 8.600 дин. Ференц не добија своја примања због заслуга у рату него на конту сиромаштва. Од ратних војних ветерана који су крварили за своју отаџбину праве се социјални случајеви. Апелујемо на све људе добре воље да помогну Ференцу, то могу учинити уплатом преко пост нета на његов број телефона: 063 1996187 или уплатом на његов жиро рачун: 200-126605471-10.

Такође апелујемо да у свом месту пронађете своје Ференце, јер Ференца је пуна Србија, они, сем нас, који поштуемо и поносимо се својим ратницима, немају ко да им помогне. Како радили тако нам Бог помогао! У прилогу вам представљамо видео који смо са Ференц Тотом снимили прошле године. Једино што се од тада до сада променило је то, што му се социјална помоћ повећала за 1.000 динара и више не износи 7.600 него 8.600 динара. Све акције које спроводимо за Ференца су у дуговору са њим и искључиво уз његову дозволу.