Поводом “првог трансродног детета” у школама Србије

You are currently viewing Поводом “првог трансродног детета” у школама Србије

У ваксерској, лгбтранџплус, НАТО колонији, забрањено је “бити збуњен” и за то је потребан атест на оправданост компрадорских институција које несрећни Устав тумаче различито у складу са агендом на коју га примењују.

Тако су људи који су “збуњени” што по “закону” невакцинисаној деци није омогућен боравак у вртићима и школама и што не могу да добију родитељски додатак који Вучић великодушно повећава и нуди, проглашени антиваксерима и државним непријатељима и трпе сваку врсту прогона и дискриминације.

Разглабања о “колективном имунитету” остављам за озбиљније расправе, али и полуписменом човеку би требало да буде јасно да се тај математички конструкт, извучен из посматрања природних епидемија и природног имунитета, ни случајно не може користити као аргумент за обавезну вакцинацију против тетануса, на пример, али ни против хепатитиса Б који се преноси путем крви и сексуалног односа, а које деца морају да приме да би похађала вртиће.

На страну “наука”, Устав јасно говори да је физички (и психички) интегритет НЕПОВРЕДИВ без АЛИ, док Уставном суду ни то није довољно, него непостојећу уставност овог закона брани срамним неправничким глупостима како је “мањи број деце” трпи последице вакцинације (јер се Устав односи на “већи број”?) и да деца могу да упишу школу, али не могу у њој да бораве.

Не треба бити паметан, моралан, ни нормалан, већ само писмен, да би се разумела сва подлост, кукавичлук, непрофесионалност и удвориштво људи који седе по институцијама.

Јер да није тако, не би тамо ни седели, већ би дрмали овај кавез у коме нас држе.