РОБЕРТ КЕНЕДИ ПОБЕДИО БИЛА ГЕЈТСА НА СУДУ

You are currently viewing РОБЕРТ КЕНЕДИ ПОБЕДИО БИЛА ГЕЈТСА НА СУДУ

Синовац бившег америчког председника Џона Кенедија, који је др Јовани Стојковић недавно лично послао писмо подршке, Роберт Ф. Кенеди, адвокат и активиста против обавезне вакцинације, победио је на суду Била Гејтса.

Роберт Ф. Кенеди и др Јована Стојковић

Влада Сједињених Америчких Држава више неће финансирати фондацију Била Гејтса, “Светску здравствену организацију” (СЗО) и “Центар за контролу болести” због преваре са вакцинама.

Доналд Трамп и Роберт Ф. Кенеди

За ову победу заслужни су адвокат Роберт Ф. Кенеди, продуцент документарног филма о вакцинама, Vaxxed, Дел Бигтри и непрофитна организација која се бори против обавезне вакцинације, Informed Consent Action Network (ICAN).

Роберт Ф. Кенеди и Дел Бигтри

Они су тражили да Влада испостави релевантне документе који доказују да су све вакцине, које су одобрене од стране државе у протекле 32 године, тестиране на квалитет, и нису пронашни ниједан! Нема их!

То значи да у Америци ниједна вакцина није прошла тестове квалитета.

Ево огромних правних и практичних импликација ове победе за амерички народ:

То значи да америчко Министарство здравља и сви произвођачи вакцина више од 30 година обмањују амерички народ у погледу ефикасности и безбедности вакцина, што даље значи да је постојећих пет америчких организација за здравствену заштиту сада под сумњом: Центар за контролу болести (CDC), Управа за храну и лекове (FDA), Медицински институт (IOM), Национални институт за здравље (NIH) и сама организација „Health“, као део Министарства здравља и људских услуга (DHHS).

Ово такође може угрозити постојање државних медицинских одбора и ексклузивних медицинских удружења попут Америчке медицинске асоцијације (AMA).

То значи да су произвођачи вакцина били изузети од онога што су сви други произвођачи фармацеутских лекова били у обавези да раде на сваке две године – поновну проверу квалитета и ефикасности, што значи да њихове вакцине никада нису тестиране на квалитет и нису имале доказану безбедност, нити ефикасност преко 30 година.

Овај случај сада, могу у правном смислу, користити сви родитељи који су против обавезне вакцинације коју су прописале поједине државе, како би спречили принудну вакцинацију своје деце, као и сви запослени којима је било наметнуто да се вакцинишу, како не би остали без посла. Овај случај сада могу искористити на суду сви они који траже одштету по основу пвреда изазваних вакцином.

Будућност алопатске (званичне), медицине у њеном садашњем облику, сада је под сумњом, као и будућност светског фармацеутског картела, пошто готово сви лекови које преписују алопатски лекари, потичу од фармацеутских корпорација које су такође починиле превару са вакцинама.

Што се тиче одговорности, против свих службеника Владе, који су усвојили законе којима се легализује превара са вакцинама на државном, савезном или међународном нивоу, или су на други начин помогли и подржавали превару, сада се може поднети тужба за превару са вакцинама, малверзације, и у неким случајевима, а према Нирнбершком кодексу, за ратне злочине.

http://zivimzasrbiju.com/%d0%b4%d1%80-%d1%98%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%83-%d1%81%d1%82%d0%be%d1%98%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%be-%d0%ba%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d0%b8-%d1%83-%d0%b1/