Press "Enter" to skip to content

Александар Вучић, последњи владар Србије

Заједницу Српских Општина на Косову и Метохији формирао је Свети Кнез Лазар и косовски мученици, јунаци,1389. године на Видовдан у Косовском боју. Тапија се налази у Царству Небеском.

У понедељак 27. фебруара 2023. у Бриселу, Вучић ће својим потписом да овери своју издају која се протеже од када је ступио на власт, и свето Косово и Метохију , Србе који живе на њему, да преда албанским терористима. Он ће своју издају да представи као још једну победу, јер је издејствовао СЗО која неће имати власт јачу од месне заједнице.

Човек који је дао заклетву над Мирослављевим јеванђељем издаје свето Косово и Метохију, гази Устав Републике Србије, крши законе, издаје Бога.

Да, да, браћо и сестре, ИЗДАЈЕ БОГА!
Има ли веће издаје од издаје БОГА?
Нема.

Родоначелник издаје је Јуда Искариотски који је за тридесет сребрењака издао Исуса Христа. Када је схватио шта је урадио, Јуда је поновио своју издају, одузео себи живот. Из издаје у издају.

Александар Вучић је надмашио Јуду Искариотског, он ће своју издају да прикаже као победу. Јуда Искариотски је био сам у својим издајама, а Александар Вучић има хорду својих следбеника који га подржавају у његовој издаји, војска, полиција, безбедносне службе, институције, министарства, медији, сви су саучесници у његовој издаји и сви се осећају као победници и тиме се поносе. Све следбеници нечастивог.

„Закукаше Срби у невољи, ал’ се живог Бога не сјетише, нити Бога нити својих гријеха.“

Косово и Метохија је срце Србије. Кад се срце из тела одстрани, тело више не функционише. Остаје само телесина која може да буде и овде, и онде, док не сатрули и распадне се.

Косово и Метохија је срце Србије, али, по свему судећи, Косово и Метохија није у срцу сваког Србина, ипак, Бог има задњу реч, имамо толико времена да му се молитвом из срца обратимо, па можда и заслужимо милост и погледа на нас.

Александар Вучић, последњи владар Србије, после њега Србија више не постоји.

Дејан Аџић
Повереник Покрета Живим за Србију – Бајина Башта

Објављено 27.2.2023.