Press "Enter" to skip to content

Они који подржавају обавезну вакцинацију нису слободни људи!

Они који отворено или прећутно подржавају обавезну вакцинацију нису слободни људи и оваквим ставом показују да ни не заслужују слободу. Обавезна вакцинација негира људска права као највредније цивилизацијско достигнуће.

На пример, право на живот (обавезни сте да примите вакцину која неспорно у одређеном проценту доводи до тешких здравствених последица, чак и до смрти, а о чему постоје свакодневни докази); право на слободу мишљења (шта год мислили, ваше мишљење кроз принцип обавезне вакцинације није релевантно када се ради о вашем телу и вашем животу); право на политичко деловање (шта год да вам је политички програм, у основи сте због обавезне вакцинације немоћни да се у свом политичком раду бавите сопственим телом и сопственим животом, чак ни да се бавите политиком уопште јер сте обавезни да се вакцинишете и тиме потенцијално умрете или се психофизички обогаљите); право на слободу вероисповести (шта год да исповедате и практикујете, то не може да се тиче слободе избора у вези вашег тела и вашег живота јер вас држава уз помоћ војске и полиције приморава на вакцинацију), итд. Одузимајући вам право да одлучујете о сопственом телу и сопственом животу, одузима вам се свако друго право.

Примера ради, можете имати право на образовање али шта вреди ваше знање, чак експертско, о томе да је алуминијум у телу изузетно штетан, када ће вас држава приморавати да у сопствено тело кроз вакцине уносите алуминијум. Можете ако сте жена имати право да одлучујете о сопственом телу у смислу тога да ли ћете или нећете да имате потомство, и можете у односу на себе и своје тело бити велики противник абортуса али ће вам држава принудно кроз вакцине унети у тело и делове тромесечних абортираних беба као саставних делова вакцина.

И које год право да узмемо, увек ће се сводити на исто јер су људска права повезана и уколико се допусти непоштовање неког елементарног права, као што овде право човек на избор шта ће унети у свој организам, а што је у ствари право на живот, тада се руши читав систем

Предраг Јакшић