Press "Enter" to skip to content

Пелцер пропаганда на јавном сервису Србије

Тачно је три године од проглашења пЛандемије „најсмртоносније“ болести у историји у Србији. У свету је то почело децембра 2019.

Почетком марта 2020. године, власт у Србији прогласила је пЛандемију, на укупно 6 наводно заражених особа. Формиран је кризни штаб на челу са Предрагом Коном, познатог широј јавности још по афери са пелцерима против свињског грипа. Тада је, пре 13 година, др Кон позван у СБПОК (служба за борбу против организованог криминала) под оптужбом да је оштетио буџет и грађане Србије неодговорном набавком лоших и прескупих пелцера. Успео је да се одбрани уз хрпу папира достављених из СЗО. Ипак, све то је остало под велом тајне са многим неразјашњеним околностима, остављајући сенку сумње на рад тадашњег кризног штаба и поменутог доктора. Елем, да се вратимо на март 2020. године.

Одмах по проглашењу пЛандемије, путем медија је кренуло најбруталније сејање панике. За то време, председник републике је распустио скупштину и расписао изборе, да би само 10-так дана након тога, 15. марта 2020, преузео сву власт у земљи и прогласио ванредно стање због наводне опасности по све грађане. Два дана по проглашењу ванредног стања, уведен је и полицијски час, уз претње председнице владе Ане Брнабић да ће сви који се нађу на улици у току забране кретања бити хапшени и без суђења одвођени на одслужење казне. Кренуо је незапамћени терор над свим грађанима, уз константну подршку медија који су непрестано сејали панику. Тако се можемо сетити и изјаве председника републике да ће нам гробља бити мала уколико не слушамо без поговора његове инструкције и инструкције кризног штаба. Подсетићу, полицијски час је претходни пут увођен пре око 80 година, за време Другог Светског рата. Уз готово идентично сејање панике, Гебелсовом пропагандом и бруталном тортуром над грађанима, немачки окупатор је тада уводио и полицијски час и аусвајсе. Напредњачка власт је годину дана касније од проглашења пЛандемија, са појавом пелцера, увела аусвајсе.

Након само неколико месеци, фармацеутске куће експресно развијају прве пелцере, а Србија је била међу првим земљама које их добијају. Одједном нас цео свет воли и свима је стало до Срба па прве пелцере дају Србији. Ипак, неће бити баш тако. Фармацеутске куће су у недостатку времена заобилазиле, делимично и потпуно прескакале фазе тестирања. Тако је рецимо Србија била земља чији су грађани, незнајући тестирали фајзеров пелцер. Медији то нису објављивали, нити је неко од званичника информисао грађане, већ је само информација окачена на интернет сајту АЛИМС-а (агенција за лекове и медицинска средства). На сајту је окачено следеће: компанија фајзер је дужна да до децембра 2023. године достави резултате плацебо рандомизованог испитивања. Нешто слично је урађено и по питању осталих пелцера. Пелцовање креће децембра 2020. године.

Већ у јануару 2021. пелцовани Ђорђе Балашевић умире од болести против које је пелцован. Убрзо затим, почињу да се јављају и грађани чији су најближи оштећени или су преминули након пелцовања. Од познатих, недуго после пелцовања преминули су глумац, певач и композитор Зафир Хаџиманов, глумци Феђа Стојановић и Власта Велисављевић, војни аналитичар Мирослав Лазански, муфтија и политичар Муамер Зукорлић… У свету посебно привлаче пажњу пелцовани спортисти који непрасно прекидају каријере (углавном због срчаних проблема, попут Серхиа Агуера), али и они који се изненада сруше на терен током утакмице или тренинга, попут Кристијана Ериксена. Постоји још доста случајева, па кога интересује нека потражи.

Струка, али и медији и велики број политичара свакодневно су позивали грађане на пелцовање, уверавајући их да су пелцери ефикасни, испитани и безбедни. С друге стране, на питања грађана како то да су пелцовани и даље подложни ризику од заражавања, тежих облика болести, па и смрти, струка једногласно одговара да пелцери не спречавају трансмисију (пренос) болести. Дакле, пелцери не спречавају ништа, али се форсирају аусвајси и незапамћена дискриминација и тортура над непелцованим особама. Такође, како видимо из рекламе са РТС-а, они и даље пропагирају пелцовање, иако је скоро и сам фајзер признао да су вештачки правили нове облике вируса како би вршили тестирања.

Морам подсетити и на изјаву бившег министра Лончара да се узрок смрти може тачно утврдити једино обдукцијом. Колико обдукција је урађено над особама преминулим од „најсмртоносније“ болести? Да ли је иједна урађена? И ако јесте, рађене су тек после две године тортуре. У сваком случају, медији нису махали тим резултатима колико су се утркивали ко ће написати стравичнији наслов. Немамо ни резултате обдукција над преминулим пелцованим особама или бар ни њима није пуно махано.

После свега, јавни медијски сервис Србије позива грађане на тромесечно пелцовање како би спречили пренос „најсмртоносније“ болести. Уколико ипак буду заражени да спрече теже облике болести. Ако добију тежи облик да спрече смрт, а ако премину тако пелцовани ваљда ће мање преминути од оних непелцованих.

У сваком случају, немојте заборавити да је пелцовање слободан избор Уставом загарантован.

Чувајте се и живи и здрави били!

Марко Милић,
Председник ОО Краљево Покрета Живим за Србију

Објављено 7.3.2023.