Press "Enter" to skip to content

Слобода робова

Све више прича о слободама, а робова никад више. У свету тренутно има 60 милиона робова, укључујући и децу, извор – Уницеф.
Питање је да ли смо и ми „слободни“ заиста слободни.

Експанзија сексуалних слобода, а деце све мање.
Уводе се закони, како у свету, тако и код нас, који деци дају све већа права, док се родитељима та права одузимају. Деци се дају права да се од малена уче изопаченошћу, а родитељу се одузима право да своје дете васпитава по својим уверењима, што је директан атак на здраву породицу.
Здрава породица, здрав народ, здрава, у нашем случају, држава. Коме то није по вољи?!

Медицина напредује, а болесних и мртвих све више.
Никад више болесне деце од најтежих облика обољења, нећу наводити којих.
Од тих најтежих облика обољења, чије је лечење баснословно скупо, средства се омогућавају смс порукама и доброј вољи народа. Док са друге стране, имамо законски уоквирено, својевољно мењање пола детета старости од 15. година без знања родитеља, о трошку државе.
Коме то јесте по вољи?!

Не знам да ли спада у рејон медицине, али знам да је промоција самоубиства у виду еутаназије (асистирано самоубиство) у великом јеку, како у свету, тако и код нас.

Даћу пример Канаде.

У Канади се већ примењује закон у којем је омогућено, рецимо, сиромашној особи, (већ је био случај девојке од 22. године) која се бори за голу егзистенцију, да изврши еутаназију (асистирано самоубиство). Држава је решила да угроженом становништву помогне тако што ће им дозволити да се самоубије.

Шта је још горе у истом том закону?!

У истом закону, омогућено је деци, не постоји доња граница, да такође изаберу асистирано самоубиство, само зато што су несрећна! Толико далеко се иде у том закону, да се држава уопште неће питати зашто је то дете несрећно, него ће му омогућити еутаназију.

Код нас се ова тема, за сада, само промовише и говори о бенефитима исте, још нема назнаке увођења у законске оквире.

Знајући да ове накарадне законе гурају, а то сами кажи и не крију, НВО у Србији, којих има 23. хиљаде, све финансиране из иностранства, питање је времена када ће се ова тема јаче завртети и код нас.

Из ових тема могу само закључити, да неко, има за циљ да се разори оно Свето на земљи, Богом дано, устројење Божије, ПОРОДИЦА!

То им не смемо дозволити!

Неко ће можда рећи да скрећем са главне теме, Косова и Метохије. НЕ!
Само указујем и на остале проблеме, да се не забораве.

А о теми Косова и Метохије тренутно не могу да пишем, јер о томе данас могу само да урлам, јер осећам да ми од душе кидају комад, комад од које је душа настала.

Златко Кун
Председник ГО Покрета Живим за Србију у Петровграду (Зрењанину).

Објављено 28.2.2023.