Press "Enter" to skip to content

Спаси Србију и изолуј је!

„Страна која не потпише француско-немачки споразум биће међународно изолована.“- Виола фон Крамон

Састанак Вучића и Куртија у Бриселу (и потенцијално потписивање) је у понедељак, 27. фебруара. Јавност у Србији и даље не зна шта стоји у споразуму. Знамо само да је новинар „Србин-инфа“, Дејан Петар Златановић, муњевито ухапшен после своје изјаве „ко потпише њега убише“. Притом, треба нагласити да Дејан није именовао никог, нити је споменуо француско-немачки споразум, а оптужен је од стране власти, медија и државних органа да угрожава уставни поредак. Због свега тога се поставља питање како су људи из СНС-а, медија и полиције повезале Златановићеву изјаву са Александром Вучићем? Да ли то председник има намеру да потпише нешто неповољно по Србију?

Истог дана је ухапшен и вођа „Народних патрола“, Дамњан Кнежевић, под оптужбом да позива на рушење уставног поретка. И Дамњана и Дејана су власт и медији неосновано повезали са групом „Вагнер“, а обичан протест представили као нови покушај атентата на председника републике. Ухапшене, који су патриотски настројени, режим и медији су изједначили са терористима, а са правим терористима који 20-так година држе под окупацијом део српске територије иду у понедељак да преговарају. Све то са циљем да се индиректно окриви Русија за наводне нереде у Србији како би се народ окренуо против Руса и власт лакше увела санкције Русији, али и да би се застрашио народ и потенцијални побуњеници и противници признавања независног Косова. Нису они никог уплашили, а њихови поступци говоре да су управо они уплашени. Подршка Дејану и Дамњану, јер ко потпише њега убише!

Шта се све ваља иза брега, или боље рећи испод жита, остаје да се види. Једно је извесно, јавност у Србији два дана пре састанка у Бриселу не зна ниједну реченицу из поменутог споразума.

#СлободаЗаДејана
#СлободаЗаДамњана
#СтопДиктатури
#ПрогласитеОкупацију
#КосовоЈеСрбија

Марко Милић,
Председник ОО Краљево Покрета Живим за Србију

Објављено 26.2.2023.