Press "Enter" to skip to content

Posts tagged as “ПЕТИЦИЈА ЗА ИЗМЕШТАЊЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ НАТО ПАКТА ИЗ СРПСКОГ МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ”

Позив на протест обележавања 20 година од Нато агресије

ПЕТИЦИЈА ЗА ИЗМЕШТАЊЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ НАТО ПАКТА ИЗ СРПСКОГ МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ Ми, српски народ и остали Србији верни грађани, захтевамо хитно измештање канцеларије Нато-пакта из нашег…