Подршка др Владимира Димитријевића докторки Стојковић

You are currently viewing Подршка др Владимира Димитријевића докторки Стојковић

Велика биоетичка контрареволуција и подршка др Јовани Стојковић

Да се у свету дешава низ ствари које нису у складу са леволибералном глобалистичком „агендом“, види се свуда – од Италије до САД. Да кренемо од Италије: још у августу 2018, италијански Сенат је поништио закон о обавезном вакцинисању деце а у децембру, око римокатоличког Божића, министарка здравља, Ђулија Грило, довршила је процес одбране италијанске деце од принудног ушприцавања сумњивих супстанци.

Претходно су италијанске власти наложиле озбиљно истраживање дечје вакцине – Infanrix Hexa које би требало да садржи следеће антигене: за тетанус, дифтерију и велики кашаљ, деактивиране сојеве вируса полиомиелитиса 1-2-3 и површински антиген хепатитиса Б. Утврђено је да ниједан од тих антигена не постоји у вакцини, што значи да се неће створити антитела за било шта од чега је требало штитити мале Италијане. Вакцине које је глобална фармакомафија продавала Италији не да нису биле корисне, него су и штетне, доказано је.
Претходна, неолиберална власт је 2017. донела закон о обавезном вакцинисању деце. Глобалистички медији су опет устали против „затуцаног Салвинија и његових коалиционих партнера као против непријатеља „јавног здравља“. Ако се томе дода непопустиљви Салвинијев став да се породица састоји од оца, мајке и деце, и да неће бити LGBTXYZ бракова, стварио постају још жешће.

У САД је, 19. јануара ове године, одржан велики „Марш за живот“, највећи PRO LIFE догађај на свету. Скупу се обратили многи угледни браниоци права на живот детета од зачећа, али и потпредседник САД, Мајк Пенс, са супругом Карен, коју су леви либерали нападали зато што ради у приватној хришћанској школи која није „gay firendly“ расположена. „Ми смо Пенсови, и ми смо за живот“, рекао је Трампов најближи сарадник. Председник САД се обратио окупљенима видео – поруком, и рекао да његова Влада укида помоћ свим НВО за „планирање породице“ које, широм света, пропагирају абортусе, и да га нико неће спречити да, у тој области, спроведе шта је наумио. Он је додао:“Кад гледамо у очи новорођенчета, видимо лепоту, људску душу и величанство Божјег стварања.“ Окупљенима је поручио: “Ваш покрет је заснован на љубави и утемељен на достојанству сваког људског живота. Увек ћу бранити прво право наше Декларације независности: право на живот“.

Ако се зна да су леви либерали главни заговорници културе смрти и вакциналне еугенике, сасвим је јасно да је у свету у току велика биоетичка контрареволуција.

С тим у вези, поздрављам нашу велику биоетичку контрареволуционарку, госпођу Јовану Стојковић, којој, кад већ ништа не могу, хоће да одузму хлеб тако што ће јој одузети лекарску лиценцу. Потписао сам петицију у одбрану њеног права да сведочи вредности Хипократове заклетве.(1)

Кад је у питању вакцинација, нисам апсолутно против ње; против сам наметања сумњивих вакцина које могу имати тешке последице по здравље најмлађих. Залажем се обнову нашег вакциналног програма и инситута Торлак. У одбрану Јоване Стојковић сам остао начелно, као што, увек и свагда, настојим да кажем реч у одбрану оних којима хоће да запуше уста.

Јована Стојковић налази се у великој борби за живот. А то је пресудна борба наших дана.

Никада се, као данас, није постављало питање смисла постојања.

Млад човек је, као и сваки човек, окружен са свих страна питањима која га разарају: у каквом свету живимо?

Деца из епрувете, сурогатне мајке, замрзнути ембриони – људи се производе, а на рађају.

Људи више не схватају шта је човек, шта је љубав, има ли разлога живети.

Под утицајем света у коме су се нашли, млади од дванаест – тринаест година већ имају старачки ум.

Човек је помислио да је свемоћан.

И сада плаћа цену – налази се на путу пропасти.

Човек мора поново да научи да гледа себе Божјим очима. А Он, Који нас је створио, зна вредност сваког од нас. И који су Божји увек су за: за љубав, за слободу, за живот, за рађање, за све што је вечно и непролазно. А они који су против Бога су и против свега осталог: противрече Творцу, противстављају своје бедне пародије Његовим ремек – делима, противе се чудима Његове љубави, користе контрацепцију – средства против зачећа новог живота…

Зато смо у борби ЗА ЖИВОТ и његову неприкосновеност. И зато сам потписао петицију у одбрану Јоване Стојковић.

др Владимир Димитријевић

http://vladimirdimitrijevic.com/sr-rs/tekstovi/306-velika-bioeticka-kontrarevolucija-i-podrska-dr-jovani-stojkovic.html