Подршка др Стојковић од проф. др Кристофера Екслија из Велике Британије

You are currently viewing Подршка др Стојковић од проф. др Кристофера Екслија из Велике Британије
Проф. др Кристофер Ексли. Британски доктор бионеорганске хемије, научник и истраживач утицаја алуминијума на жива бића, и професор британског универзитета "Кил".
Проф. др Кристофер Ексли. Британски доктор бионеорганске хемије, научник и истраживач утицаја алуминијума на жива бића, и професор британског универзитета “Кил”.

Писмо др Јовани Стојковић

Поштована др Јована Стојковић,

Хвала Вам што сте ме недавно контактирали. Узнемирен сам сазнањем да Лекарска комора Србије разматра да ли да одузме дозволу за рад у медицини само зато што извештавате о науци која се заснива на безбедности вакцина.

Као што знате, имамо истраживачки програм о безбедности вакцина, и то посебно о потенцијалним опасностима од алуминијумских појачивача који се користе у многим вакцинама. Док поларизована природа науке о безбедности вакцина често отежава истраживање у овој области, политика не мења науку, и прихваћена је истина од стране свих, укључујући и произвођаче вакцина, да неки појединци веома лоше реагују на вакцине. Разболе се и континуум ефеката се креће од нечега једноставног као што су бол у руци, до нечега тако катастрофалног као што је енцефалопатија, па чак и смрт. Приступ примарним студијама о нашем истраживању безбедности вакцина доступан је преко мог медицинског блога:

https://www.hippocraticpost.com/?s=Exley и мог веб-сајта.

Изузетно је важно да сви примаоци вакцина, укључујући њихове старатеље и неговатеље добију пуну информисаност у погледу њихове безбедности. Подједнако је важно да свако ко прима вакцину има слободу избора када се ради о овоме. Многе владе широм света врло често сматрају ово питање као нешто врло озбиљно, што је показао и недавни позив мене од стране пољског парламента да говорим о овом питању.

Др Стојковић, Ви обављате дужност Вас као доктора тиме што информишете појединце о науци о безбедности вакцина. Уверен сам да ће Лекарска комора Србије то препознати, и уместо што ће гледати да Вас искључи из медицине, поздравиће став који сте заузели у корист српског народа.

С поштовањем,

Проф. др Кристофер Ексли
Професор бионеорганске хемије

Оригинал писма:

Letter to Dr Stojkovic