ВАКЦИНА СПАСА ИЛИ РАСПЕЋА – др Светислав Лутовац

You are currently viewing ВАКЦИНА  СПАСА  ИЛИ  РАСПЕЋА – др Светислав Лутовац

 

Жилаво људско биће, од Бога створено, живи у искушењима, трпи и одолијева. Сви ратови, и све несреће, како природне, тако и људским фактором изазване, нијесу у стању да униште Божји род. Из свега смо извукли закључак да je највеће зло човјеку – човјек. Најопаснији производ тогa зла исказује се у удруженој патологији суманутих умова, подупрт огромном количином и контролом новца и новчаних токова. Новац, усмјерен у злоупотребу технолошког развоја и науке, постаје најубојитија бомба за човјека.
Да ли смо превише наивни, или смо сјајно подобни за све свјетске манипулације које се постављају пред нама, посвједочиће вријеме у којем се сада налазимо. Данас је планета “огрнута” новом пандемијом вируса и живот је стао. Како даље? Пред нама је питање свих питања.
Наравно, није нам први пут, јер се из године у годину сусрећемо са све новијим и усавршенијим експерименталним пандемијама, које нам битно ремете већ ионако компликован живот.
Бомбардовани смо данас путем интернета и медија разним информацијама и дезинформацијама, порукама, упутствима, непровјереним информацијама, које стварају све већу и већу конфузију, а најмање реалну слику стања у којем се налазимо. Треба се снаћи, одабрати праву мјеру и сачувати разум.
Ова тема свих ових дана достиже врхунац, о њој највише полемишу они који су у то најмање упућени и образовани, називајући све оно што из незнања не могу да објасне феноменом “теорије завјере”, а струка из те области не назива то теоријом завјере већ правим именом – ЗАВЈЕРА. Завјере је одувијек било, она и данас живи у овом модерном свијету и сразмјерна је интересима оних који имају снаге и средстава да је остваре. У томе нема ништа ново.
У циљу глобалне заштите, адекватно рјешење је вакцинација. Толико смо сви упућени, али обавезна вакцинација нам ствара још већу забринутост због различитих аргумената струке и због тога што нам спас умјесто струке нуде људи са огромним свјетским богаством, који имају нескривене жеље и озбиљне намјере да владају читавим свијетом.
У првом плану данас се посебно истиче један од најбогатијих људи на свијету – Бил Гејтс. То је неспојиво, свјетски богаташ и филантроп! Смијешно, уједно и забрињавајуће.
С друге стране, просто је немогуће да овакви глобални хуманитарци и филантропи нијесу упознати са ужасавајућим статистичким подацима и умирању дјеце у свијету од последица глади и сиромаштва, о чему се можемо сви увјерити по званичној статистици УНИЦЕФ-а. Дневно од тих последица у свијету умре преко 30.000 дјеце на глобалном нивоу. Званична статистика је прецизна и неумољива. То је само један од низа поразних података за човјечанство.
У јеку пандемије и потраге за спасење, филантроп и хуманиста Бил Гејтс, јавно и отворено у свом наступу пред свјетским медијима, објелодањује свој план и виђење глобалне заједнице, изјавом, “да на планети живи 6,8 милијарди становника, са брзом тенденцијом раста до 9 милијарди и ако сада урадимо заиста одличан посао новим вакцинама, здравственој заштити, услугама око репродуктивног здравља, могли бисмо да смањимо тај број за 10 до 15 посто”. Шокантно, зар не? Ако за ове намјере није стекао услов кривичне одговорности за планирање и подстицање геноцида, онда је у најмањој руци заслужио да га посматра група психијатара и озбиљних специјалиста ради успостављања дијагнозе. Не устручавам се рећи да је на глобалној сцени присутан опасан сатанизам, са којим се данас суочавамо и који веома перфидно заузима све више и више простора у нашим животима. Рекао бих да јавно испољавање сатанизма постаје савремена  култура и матрица бонтона богатих.
Ако је понуда вакцине, која нам се нуди, или ће бити понуђена као спас, без јавно означених састојака, тј. садржаја, без јасно дефинисаних нус појава, без гаранција о њиховој здравственој исправности, коју произвођач мора дефинисати, онда можемо оправдано сумњати у њену штетност по здравље, намјеру и тенденцију плана глобалног геноцида.
По тумачењу већег дијела струке, која се противи оваквој врсти вакцинације, ПРВА ФАЗА ПЕЛЦОВАЊА има задатак да искључи бијела крвна зрнца, тј имуни систем, стварајући имуно дефицит.
ДРУГА ФАЗА ПЕЛЦОВАЊА има за задатак да организам претрпа опасним вирусом, који се распростире по тијелу и организам се не осјећа болесним, јер се имуни систем, који је сузбијен не бори са њим.
ТРЕЋА ФАЗА ПЕЛЦОВАЊА има за задатак да поново укључи имуни систем, којим се ствара експлозивни ток болести, који убија човјека, тзв. “цитокнички јуриш”.
Каква је у свему овоме улога СВЈЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ (SZO-WHO) на чијем челу је господин Тедрос Адханом Гебрејесус?
Не осврћући се на чињенице, које прате његову биографију, чланство (TPLF) Тиграјовог народно ослободилачког фронта као комунистичке револуционарне странке, у којој је заузимао веома високо треће мјесто, посебно то што је ту организацију Америчка влада 1990. године сврстала у терористичку организацију, а која је Етиопијом у коалицији владала 21 годину, значајно је истаћи да ову (SZO-WHO) са више од половине буџета финансирају уплатама приватни донатори и то:
– Фондација Била и Мелинде Гејтс,
– Вакционашка алијанса GAVI,
– Глобални фонд за борбу против АИДС-а,
при чему и ова два наведена фонда-донатора финансира породица Гејтс.
Највећи државни донатор је САД.
Садашња Научно-савјетодавна група експерата “Scientific Advisory Group of Experts -SAGE” (SZO-WHO) od 15 чланова, од којих  су 8 у директном конфликту интереса, јер примају “значајне финансијске” донације од великих произвођача вакцина и то,
Фондација Била и Мелинде Гејтс или Велкам траста (Wellcome Trust),
– Фондација B.I.M.G.,
– Мерк и партнери (MSD),
– GAVI (такође финансиране од породице Гејтс),
– BMGF глобални здравствени научно-саветодавни одбор,
– FAJZER,
– NOVOVAKS,
– GSK,
– NOVARTIS,
– GILEAD,
– GlaksoSmitKlajn,
– Hofman la Roš,
– Sanofi Paster,
– Merk Šarp i Dom Čibrej i Bajer itd.
Да ли је ово потребно посебно коментарисати? Надам се да није.
Колико видим, пандемија се ових дана стишава и из овог глобалног теста сви ћемо извући поуке на свој начин, и поред стравичног удара на свјетску економију, која ће имати несагледиве последице, највећи траг ће свакако оставити страх, несигурност и паника код глобалног становништва. Последице ће потрајати. Са друге стране, ова пандемија и ванредне околности у државама посебно малог демократског капацитета (диктаторске државе), могу неизоставно показати и другу страну медаље, која би се могла искористити тј. злоупотријебити за учвршћивање постојеће власти, обрачун са неистомишљеницима, забране и ограничавање кретања одређеним групама са прикривеним намјерама, промоцију страначких вриједности и придобијање гласачке масе, једностраначки монопол доношења акционих мјера, којима би се неким субјектима пренијело право, омогућила привилегија или олакшица у трговини и услугама и многе друге активности у корист одабране мањине, тј. блиске елите, а на штету већине. Овај процес је и те како рефлектовао своје не случајне аномалије.
Да ли ће јесен донијети нови талас пандемије, који ће бити још сложенији и да ли ће он имати задатак да створи још већи страх и панику у народу? Да ли ћемо тада под хитно тражити “спасоносну” вакцину, без обзира на последице? Убрзо ћемо се увјерити у то. Страх и паника ће из наших глава растјерати сву нашу опрезност, рационалност, добронамјерне и стручне сугестије о евентуалној штетности вакцине.
На крају бих поставио једно сасвим логично питање – кога то угрожавају невакционисани људи, ако се вакционишу и превентивно заштите сви они који се прибојавају вируса и који су заговорници вакцинације? Ако не постоји адекватан одговор на ово суштинско питање, тј. разлог за обавезну вакцинацију, дозволите нам да сами располажемо својим животима и својим умом. У противном, то ће бити терор мањине над глобалним становништвом и ускраћивање основних људских права и слобода човјека са јасно одређеним циљем