Хистерија се наставља

You are currently viewing Хистерија се наставља

Данас смо имали прилике да у јутарњем програму слушамо елаборат докторке из Шапца која је себи дала за право да јавно позива на дискриминацију и санкционисање људи који се нису вакцинисали!

Дотична позива директоре да вакцинисанима дају слободне дане, а ове “друге” да казне, ма шта год то значило?!Врхунац је био коментар да ако се сви не вакцинишу поставља се питање што смо се уопште вакцинисали?

Сигуран сам да је поменута докторка специјализовала имунологију и вирусологију у слободно време али би требало и да озваничи свој докторат из поља управљања људским ресурсима!

У својој дугогодишњој каријери сам управљао како ресурсима тако и људима. Одговорно тврдим да је овакав јавни позив на линч свих оних људи који су искористили своје законом загарантовано право на слободу избора, у најмању руку скандалозан!

Не само да није у складу са важећим законима РС, већ је контрапродуктиван и доводи у питање перформансе запослених у свим браншама. Ако ово пренесемо на здравствени систем и све оне медицинске раднике који се нису вакцинисали поставља се једно логично питање- коме је у интересу да се дестимулишу они који су у првој линији одбране од ове, барем по њиховом мишљењу, смртоносне пандемије?

Игор Перовић, потпредседник Покрета Живим за Србију