Време је за промене

You are currently viewing Време је за промене

Како се ближе избори маске полако падају!
За иоле упућене или политички освешћене постаје јасно на који начин се “позиција” групише и како пласира своју опозицију. Стварају се коалиције разних уверења и политичких праваца које на први поглед немају никаквог смисла. У политичком жаргону се могу назвати техничким коалицијама односно интересним са циљем да се пређе цензус без правих идеја и програма.

У том преоцесу се дискриминише, сатанизује и медијски гуши оно мало правих опозиционих лидера и опција. Под тепих се гурају разне афере, прави проблеми и опет се наслућује да ће акценат бити на националном моменту будући да је то опробан механизам за анимирање гласачког тела. Такође се све оне конструктивне и праве идеје које покрећу народ приписују “погодним” опозиционим лидерима.
Јасно је да Покрет Живим за Србију на челу са др Јованом Стојковић представља претњу овом режиму својим програмом, својим активизмом и безкомпромисним поштењем.

Очекујемо да ће се напади наставити и да ће на све могуће начине покушати да дискредитују, компромитују и застраше како саму Јовану тако и цео покрет који чврсто стоји иза ње.
На нама је да хладне главе бранимо националне интересе РС и свих њених грађана и да на следећим изборима санкционишемо (не) рад овог режима и ставимо тачку на њихов политички активизам.
Време је за промене!

Потпредседник Покрета Живим за Србију, Игор Перовић