Остварени људи који воле Србију

You are currently viewing Остварени људи који воле Србију

Оно што би било изузетно важно у раду посланика Народне и Градске скупштине је да посланици заиста заступају интересе народа. Да би то било могуће, неопходно је да се прецизно дефинишу приоритети.
Такође је важно да се стил комуникације у скупштини доведе на један ниво међусобног разумевања и уважавања, што би даље значило да народ треба да представљају људи који су већ развили основне вештине комуникације, без којих дијалог није могућ.
Да би имали капацитет за дијалог, народни посланици треба да развију емоционалне компетенције, ако их већ нису развили.
Едукација на ту тему, свих људи који представљају наш народ била би једна од најважнијих едукација. Можда и једина смислена. Људу који прате нашу скупштину уче по моделу. Уколико у скупштини имамо јавашлук, таква ће нам бити и држава.

Да се то не би дешавало, веома је важно да пажљиво бирамо ко ће нас представљати. Не могу нас представљати људи без идентитета и интегритета, такви људи не могу да буду представници народа. У Србији је више остварених од неостварених људи, они треба да нас представљају као пример другима. Не треба бежати од дневне политике, јер она не бежи од нас. Она је наша свакодневница. Само је треба довести на ниво исправног разумевања и не дозволити оном мањем али бахатијем делу да нам кроји капу!

Зато, гласајте за Суверенисте на предстојећим изборима и заокружите број 10.

Тамара Брадић, психолог и потпредседник Покрета Живим за Србију
Суверенисти

Објављено 1.3.2022