Сељачка буна

You are currently viewing Сељачка буна

После првих вести о протесту пољопривредника у Холандији који прераста у општу блокаду режима, дошло се до нових информација.

Испоставља се да је идеја да се пољопривредницима, који одустану од обраде земље, имања одузму експропријацијом. Та земља би се искористила за насељавање миграната који су у огромном броју већ дошли у Холандију. Производња хране, под фирмом “одрживи развој” би се преоријентисала на варијанте које имају “мање загађење” од већ спомињаног сточарства.

План који даје начелна објашњења се зове “Агенда 2030” а адреса до верзије која се тиче Србије се може видети у коментарима. Аутори: пЛандемија, ресетовања и разноразних агенди очекују да “прогутамо” причу о штетним гасовима а уз њу да прогутамо и, ма како то звучало, црве!? Печени инсекти су почели да се рекламирају од стране контраверзних глумица попут Никол Кидман и Анџелине Џоли уз фразу “храна будућности”. На ову појаву указујемо јер је питање времена када ће се ова “агенда” доћи на ред и код нас. Узгред, наш режим је већ потписао сагласност са “Агендом 2030”

У коментарима је и сајт преко које се може обавити наручивање а паковање од 20-ак грама кошта око 3 евра. За еурофанатике за које “ЕУропа нема алтернативу” смо обезбедили домаће адресе за ове деликатесне оброке. Је л’ неко спреман да ћевапе замени црвићима?

Инфо служба Покрета Живим за Србију

Објављено 18.7.2022.