Зашто посланици Српске листе нису ухапшени у Скупштини Србије?

You are currently viewing Зашто посланици Српске листе нису ухапшени у Скупштини Србије?

Српски посланици УЧК Скупштине, који су се српства и Србије одрекли као посланици ткз. независног Косова (квазидржаве, према Србији и њеној територији непријатељски настројене), морали су бити у Скупштини Србије ухапшени, по убрзаном поступку процесуирани и одведени тамо где им је одавно место.

Чињеница да су сви они држављани од стране Србије непризнате творевине
која нам је узурпирала део државне територије и чије су институције Србима на Космету храну и лекове блокирале, бојевом муницијом на косметске Србе пуцале, исте рањавале, довољан су разлог да се због тешке издаје ухапсе.

Није се смело допустити да ови полагачи заклетве у УЧК парламенту, који су се заклели да ће радити на очувању суверенитета «државе Косово», некажњено уђу на територију централне Србије,поготово не да скрнаве Скупштину Србије својим присуством!

Као још увек активни чланови највиших албанских институција које угрожавају Србију на Космету и косметске Србе, Српска листа је срамота, зла коб наша,
али и огромна опасност по Србију, по останак Космета у Србији и по нас Србе који живимо на Косову и Метохији!

Овако, добисмо јањичаре у Скупштини. Време је да режим у Србији одмах почне да ради на заштити и Устава и територије и народа свог, посебно већинског српског који је (апсурда ли!) највише угрожен!

Небојша Јовић

Објављено 22.9.2022.