Лекар Новака Ђоковића, др Едвард Фогарти, упутио отворено писмо подршке др Јовани Стојковић

You are currently viewing Лекар Новака Ђоковића, др Едвард Фогарти, упутио отворено писмо подршке др Јовани Стојковић

ОТВОРЕНО ПИСМО ДРЖАВИ СРБИЈИ
У ОДБРАНИ СЛОБОДЕ ГОВОРА
ЗАШТИЋЕНО ХИПОКРАТОВОМ ЗАКЛЕТВОМ
У ВЕЗИ СА ПРЕКОМЕРНОМ УПОТРЕБОМ МЕТАЛА У МЕДИЦИНИ

Драги Срби,

Пишем ово из Северне Дакоте Србији и целом свету из бриге за етичким дужностима научника и лекара. Дужност је да се пренесе истина. Како су лекари на посебној мисији у друштву, наш рад и саме речи носе значајну моћ. Наравно, та моћ је обојена политиком. У друштвеним хијерархијама класа лекара је модерни еквивалент шаманских исцелитеља племенских култура. Још увек имамо традиционалне исцелитеље овде усред Северне Америке као што су индијанска племена Хидатса, Арикара, Мандан и Лакота. Они практикују исцелитељске вештине које су заштиц́ене Првим амандманом на Устав Сједињених Америчких Држава о правима. Истина и први принципи филозофије су тешки идеали којих се треба држати у глобалном друштву у ком “се свет врти око новца”. Позвани смо да као лидери у медицини и науци, јако осветлимо доступност информација јавности. Плочица која је угравирана на једном од спољних зидова зграде Националне академије наука у Вашингтону, речито преноси ову одговорност: “Право на тражење истине подразумева и дужност; не сме се прећутати ниједан део онога што је препознато као истинито.” Алберт Ајнштајн

Као амерички лекар, специјалиста радиологије, стално имам на уму најпознатијег српског научника, Николу Теслу. Скенери магнетне резонанце и њихови магнети добро охлађени течним хелијумом, су оцењени у име Тесле. Модерна америчка и светска економија функционише посредством линија изменичне струје коју је Тесла оценио као генијалност напона. Теслино отворено изношење информација о његовом раду, у интересу побољшања нашег људског искуства путем технологије, убрзало је напредак све науке и инжењеринга. Његов креативни ум је био дар за све нас. Где би свет био без његовог проналазачког генија? Све што нам је Тесла подарио, је покретачка снага свог нашег модерног повезивања!

Ваша нација има проницљивог лекара, специјалисту психијатрије, који упозорава на опасности од вакцина. То су или метали повезани са антигенима, или живи вируси које увозите. Ови медицински производи повезани су са рекетирањем, и принудом лекара и научника из моје земље. Овај искрени лекар који обавља своју дужност упозоравањем вашег становништва, је др Јована Стојковић. Она иступа у корист људског права на информисани пристанак у вези са доношењем одлука о вакцинацији, као и ја. Без обзира на медицинску специјалност, требало би да сви будемо изузетно забринути када владе диктирају медицинску праксу.

Пружајући подршку др Стојковић, такође треба да знате да сам лекарски саветник једног од највећих спортиста ваше земље, Новака Ђоковића. Као саветник Новаковог тима, наш циљ је фокусиран на одржавање његовог невероватног талента на сцени како би га свет посматрао. Част је за мене као лекара помагати му у потрази за екстремном издржљивошћу његових невероватних екстремитета. Постоје значајни укрштени путеви који пролазе кроз Србију у концепту митохондријске медицине која ће постати јаснија у наставку читања овог излагања. Ову хеуристику, са ове две иконе српског спорта и науке, развијам у духу одбране Хипократових етичких савета о безбедносним питањима везаним за вакцинацију.

Даљински преглед многих мозгова обновљених у хипербаричним коморама на Универзитету Louisiana State University у Њу Орлеансу, омогућио ми је да разумем “молекуларну психијатрију” о томе како физика утиче на праксу ронилачке медицине. Ово је место где је професор Пол Г. Харч открио праву мешавину директног пуњења ћелија код Алцхајмеровог типа деменције, како би преокренуо метаболичке поремећаје који се виде на снимцима позитронске емисионе томографије (PET). Он је такође преокренуо тешке аноксичне повреде мозга код деце и повратио мозак спортистима борилачких вештина, који су повредили мозак, укључујући и дементне такмичаре. Слике једнофотонске емисионе компјутеризоване томографије (SPECT) и PET слике сведоче о овим статистички значајним променама у функцији мозга које су корелацији са клиничким добитком. До детоксикације мозга од метала и других митохондријских токсина, долази посредством овог медицинског инструмента физике. Имамо низ од још једанаест случајева опоравка од деменције који ће бити објављени 2020. године и који су део посла који је он први учнио за свет. Др Харч је толико времена и пажње посветио побољшању здравственог стања људи путем пуњења мозга и тела електронима изведеним из кисеоника, под притиском који су прикупиле митохондрије. Он је у великој мери Тесла митохондријске медицине савременог доба. Иронија имена Тесла, Ђоковић и Стојковић као имена која се позивају на једног од удаљенијих интервенционих и дијагностичких радиолога академске медицине, неће бити протраћена на читаоце овог писма путем будуће циркулације ових речи широм света. Свет је мали, уосталом, јер је Николина генијалност повезала све нас, а атмосферски гасови које сви делимо повезују милијарде људи заједно путем кисеоника који обрађујемо у нашим митохондријама.

Моје колеге из области науке и права, укључујући др Џејмса Лајонса-Вајлера, др Стефани Сенеф, и Роберта Ф. Кенедија, су такође написали писма у корист др Стојковић. Њен јак став према истрази и опрезу када се ради о овим страним производима, је у функцији заштите митохондрија свих породица ваше државе. Обавештен сам да јој је дозвола за рад у медицини угрожена због њеног отвореног става о безбедности вакцинације. Вакцине ретко узрокују смрт, али када до тога дође, ми као национална медицинска друштва, морамо испитати какве су последице тих смртних случајева на нашу популацију и изгубљени потенцијал будућих генерација породичне линије коју је то погодило. Један трагичан пример смрти од вакцинације догодио се 14. августа 2018. године у редовима младих спортиста овде усред Америке. Младић Кристофер Банч, великог спортског потенцијала, убијен је вакцином (HPV) која има превише алуминијума и која је тестирана на безбедност против лажног плацеба. Кристоферова породица је била заведена институционализованим уверењем да вакцине никада не убијају децу, што је подржано од стране проблема са плацебом. У ствари, стопа смртности девојчица које су проучаване у првој фази испитивања безбедности HPV вакцине, била је изузетно висока за старосну доб током периода испитивања, како у групи која је примала вакцину, тако и у групи која је примала само антиген. У Кристоферовом случају, могуће је да је то био случајни блиски сусрет између нервних протеина на миофасцијалној граници и алуминијумског појачивача (ађуванса) који је изазвао каскаду претеране реакције имуног система на његове сопствене протеине. Стварно, зашто не бисмо веровали да је убризгавање метала које може окренути имунолошки систем против самог себе, главни извор нежељених дејстава вакцина?

Кристоферов живот се данас слави у пределу Quad Cities  (у околини града Молин у Илноису). То је одраз поштовања према њему, и сигурно ће помоћи заједници средњошколаца који тугују због губитка свог саиграча и школског друга на крају школске године. Овај догађај такође памти жртву ове породице која је позвана у рат против болести употребом технологије која би требало да има много већу пажњу за своје повремене катастрофалне штете. Претерана употреба метала у медицини утиче на стопе хроничних болести тако што омета митохондријску обраду кисеоника. Кристофер је био живахан млади спортиста и можда би постао следећи Новак Ђоковић, Пејтон Манинг или Џеф Самарџија (бацач у бејзболу, бејзбол играч града Нотердам у Индијани) у својим настојањима за спорт. Нажалост, никада нећемо знати шта смо изгубили као нација спортиста због присилног манипулаторског тржишта и слогана “један мање”. Кристоферове митохондрије су биле центри моћи његових ћелија и директно изведена популација органела његове мајке Дестини. За њу медицина никада више неће бити оно што је била, јер јој је узела сина у кључној тачки његове виталности и развоја. Данашња планирана бициклистичка вожња у граду Молин даће допринос дечјој болници Универзитета у Ајови, чији су радиолози дијагностификовали Кристоферов акутни дисеминовани енцефаломијелитис (ADEM) на магнетној резонанци, која евидентира брз развој едема у овим ретким смртним случајевима узрокованим аутоимунитетом као реакцијом на вакцине. Патолози из града Ајова су документовали повреде ћелија помоћу микроскопа, а тим лекара педијатријске интензивне неге рекао је Дестини да ће објавити извештај овог проблематичног случаја који ће бити документован и стављен на увид свету. Постоје и други случајеви смрти у болницама које се никада не пријављују у медицинској литератури, а понекад се чак не помиње ни у VAERS бази података. Ова национална “база података” је лоша евиденција о реакцијама на вакцине за коју већина лекара нема појма чак ни да уопште постоји у овој земљи.

Од Кристоферове смрти, на хиљаде је породица широм Америке, које боли срце за Дестини, и за које она представља светионик на хоризонту како би њихове породице сазнале за катастрофалне ризике од поремећаја имуног система који бива окренут против својих органа и ткива. Тужна истина о “професији” медицини је да деца која су изгубљена због манипулантског тржишта фармацеутских производа, постају најгора ноћна мора у овој индустрији, а њихове породице избегавају сви у здравственим установама. Они бивају прогнани од стране друштва, јер су изгубили молекуларну игру руског рулета. Најтужније у овим случајевима је потпуно одсуство дискусије и свести у широј медицинској заједници. Изгубили смо светионик здравствене безбедности у овој земљи оног дана када је Савезна комисија за комуникације дозволила емитовање реклама фармацеутских производа у штампи. Теме о повредама вакцином су се расправљале крајем седамдесетих и раних осамдесетих у овој земљи на информативним програмима и емисијама, као што је популарни форум Фила Донахјуа. Ови производи су неселективно коришћени за тржишни лов на најмлађу демографску популацију на свету. Уз помоћ полицијских снага државе, они су такође de facto заузели и политичко тржиште у многим земљама. Наша земља је први пут коришћена у пословне и предузетничке сврхе 1986. године, када је Конгрес затворио судске чуваре и пустио корпоративизам.

Светски научници све чешће упозоравају на убризгане метале у медицинске производе – нарочито алуминијум – као и оне који се уносе традиционалним оралним путем или удисањем. Ови метали су модификатори имуног система и утичу на органеле који производе енергију – наше митохондрије. Они нарушавају оксидативни фосфорилациони циклус, оштећујући оксидативну моћ пуцања у ћелијама имуног система све док се не уклоне напони у можданом ткиву. Вакцине које садрже метале могу утицати на ефикасност вакцина са живим вирусом које су економски биле важан део спречавања периодичних епидемија малих богиња, заушки и рубеола. Интерференција антитела мајке у првој години живота је највећи знак тржишта пре добрих медицинских приступа које је амерички Центар за контролу болести и превенцију (CDC) распродао 1980-их. Иако је вакцина против рота вируса економски важна, жива, атенуирана вирусна инфекција, чим жене не одсуствују са посла како би неговале теже оболелу децу, од дивљег типа ове инфекције у индустријском свету, она НЕ штити животе тамо где су грађевински инжењери давних дана побољшали хигијенске услове. Ако сте здравствени радник и инфицира Вам се око агенсима вакцине против овчијих богиња, може се десити да ослепите, али не постоји могућност да сачувате своју каријеру као радиолог због оптичког неуритиса који је изазван овом вакцином у Америци. Хирурзи, патолози, кардиолози, неуролози, анестезиолози и други високо плаћени амерички лекари специјалисти гледају само да се извуку, да не приме вакцину, јер су њихов углед и њихова економска моћ изложени ризику од ненадокнаде губитка због повреде било којом вакцином. Организације као што су “Лекари за информисани пристанак”, свакодневно се омасовљују апропо ових безбедносних питања, јер су лекари широм света огрезли у корупцији – доста нам је тога више.

Најновији скенери магнетне резонанце бренда “7 Тесла” могу прецизније да измере концентрације метала у мозгу и другим органима, посебно концентрације омиљеног метала моје специјалности, гадолинијума. У Европи је из предострожности употреба овог метала била врло ограничена, и на крају ће моје колеге, лекари хипербаричне медицине, показати да се ови метали могу релативно брзо потиснути уназад преко крвно-мождане баријере, као што су документовале серијске магнетне резонанце током третмана. Акумулација разних токсичних метала извађеним путем 60 једносатних роњења, је оно што Харч и ја показујемо свету, мењајући тиме извештај о случају обрнуте деменције који је објављен раније ове године у истраживању медицинског плина. Многи следбеници Тесле (радиолози) свакодневно документују све више повреда вакцинама на глобалном нивоу – многи не смеју да проговоре о овоме из страха од освете својих универзитета и њихових послодаваца широм света. У безизлазној смо ситуацији што се тиче академских истраживања када видимо да је Кристофер Ексли, доктор наука у Великој Британији, изгубио средства за проучавање како метали утичу на неуродегенеративне болести попут аутизма и Алцхајмерове болести. Да је проучавао политички безбеднији метал олово (Pb), а не алуминијум (Al), онда би можда још увек имао финансијска средства, али гадолинијум (Gd) ће у карате стилу бити исецкан на комаде у америчким судовима, што ће лајковати и Чак Норис, када будем изнео моју стручну оцену о том металу који је предмет корупције, јер ми смо медицинско друштво које јавно износи информације и које је фоторепортер медицине.

https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/referrals/gadolinium-containing-contrast-agents

Како метали уништавају наше митохондрије које су директно изведене из јајних ћелија наше мајке, ми преносимо недостатак електрона, а тиме и напон нашим ћелијама. Иако постоје многи извори путем којих метали могу да оштете митохондрију, они које можемо разумно контролисати су они који су упућени нашем грађанству од стране здравствених ауторитета. Стални глас у одбрани бруто домаћег митохондријског производа Србије, изведеног од мајки, не би требало да буде ућуткан професионалним и економским санкцијама. Ућуткивање психијатра санкционишући је да не може да се бави медицином, може довести до даљег буктања политичке кризе, као што смо видели овде у Америци са покушајима санкционисања др Боба Сирса и др Кена Столера у Калифорнији. Модел праксе Хипократовог индивидуализованог пружања здравствене заштите, илустровао је др Пол Томас у Орегону, а исто важи и за др Боба Зеџака у Минесоти. Апелујем на све који ово читају, да траже уверљиве приступе вакцинацији које ови доктори користе. Др Томас је почео да води евиденцију о томе да су здравији оних који не поштују препоруке CDC-а у односу на оне који поштују. Његова пракса би требало да служи као пример целом вашем народу. У другим земљама, препоруке које се односе на вакцинацију су такође информативне у индексирању здравља деце тих земаља. Јапанска влада је заштитила своје адолесценткиње препознавањем значајних реакција на HPV вакцину, и поштујући своју дужност према својим грађанима, владини званичници и лекари су увидели да америчким произвођачима тих производа не треба слепо веровати. Ентони Моусон је објавио студију која је обухватила 666 деце и показала да су невакцинисана деца здравија. То, шта је све Моусонов тим морао да прође да би објавио своју студију, знак је репресије чињеница и истраживања који су у интересу јавног здравља. Чудно ми је да су одељења јавног здравља на Западу тако изванредно фокусирана на инфективне болести и оне које су повезане са раком, али не обраћају пажњу на интоксикацију митохондрија металом која доводи до тих истих проблема, нити се ова одељења залажу за најприроднији облик медицине, изведен из комора за кисеоник и притисак. Руси и народи Источног блока су проживели 20. век без ових корозивних утицаја глобалних корпорација које би им продавале лоше производе. Медицински естаблишмент од Балтичког мора до доњег Дунава, имао је напредну медицину која је довела до напретка у медицини заснованој на уређајима, као што су ангиографија катетера и хипербарична медицина, без ометања продаје од стране гигантских фармацеутских корпорација које свакодневно продају робу у ходницима здравствених установа или преко електронских медија. Како се доза метала на глобалну популацију повећала употребом лекова/вакцина, више је хроничних болести код људи. На пример, имамо чак и отровни метал гвожђе који се креће око сваке крвне ћелије. Гвожђе је ендогени метал који се у мозгу ослобађа траумом. Када се испусти у ткива, постаје токсичан и постаје слободни генератор. Пондерисане слике подложности скенера магнетне резонанце “1.5 Тесла” и “3 Тесла” сада нам дозвољавају да пратимо мале депозите хемосидерина у мозгу након трауматске повреде мозга. Тровалентни јон гвожђа (Fe3+) је класичан пример како електрони бивају узимани из метала „опасне валенце“ колоне периодног система елемената. Овде су описани разлози токсичности метала у медицини. У суштини, проблем је што митохондрије бивају оштећене овим проблематичним валенцама ових елемената и њиховим јонима који утичу на саме електране ћелије.

https://journals.lww.com/investigativeradiology/pages/articleviewer.aspx?year=9000&issue=00000&article=98911&type=Abstract#pdf-link

*Контрастни агенси магнетне резонанце базирани на гадолинијуму изазивају токсичност митохондрија и смрт ћелија у неуронима људи, а токсичност се повећава са смањеном кинетичком стабилношћу агенса; Bower, Danielle V., MD, PhD*,†; Richter, Johannes K., MD*; von Tengg-Kobligk, Hendrik, MD*,†; Heverhagen, Johannes T., MD, PhD*,†; Runge, Val M., MD*,†Истражна радиологија: 3. мај 2019. – Volume Publish Ahead of Print – Issue – p

Др Стојковић јасно увиђа истину и присиљена је да о њој говори онако како је Ајнштајн кодификовао на енглеском језику. Њена дужност је да упозори, а дужност других медицинских ауторитета Србије да решавају ове проблеме на цивилизован начин. У тој националној дискусији у питању је људско достојанство аутономног одлучивања појединца. Они који су бацили камење на Јовану могли би у наредној деценији пожелети да нису, јер њена критика може довести до тога да они изгубе аутономију у већој сфери медицинског утицаја на свакодневне одлуке народа у Србији.

Једноставан приступ каубојске етике “Square Deal” (Програм Теодора Рузвелта који подразумева једнаке могућности за све људе и једнаке награде према једнаким заслугама), је препознати да када се владе и глобалне корпорације удруже како би се према људима односили као према животињама, без поштовања генетичке разноликости, добијамо индустрију која се на крају гради на гомили врелог ђубрива, и која штити економско здравље тих истих влада и глобалних корпорација профитом који су стекли чињењем штете појединцима. Ово је стари проблем у социјалном инжењерингу друштава. Боље ми третирамо наше коње у Северној и Јужној Дакоти него што корпорације и јавни здравствени службеници третирају нашу децу. То је уобичајена велика шема других глобалних индустрија које су виделе научне преваранте у земљама попут Кине, који су извршавали своје криминалне активности – не да су Кинези браниоци слободе говора на овој планети, него критиковање корупције у корпорацијама, као што је ово, заиста даје одређен извештај.

Како ваша велика држава стоји на раскршћу старих Путева свиле, и између Блиског истока и колонијалних сила Западне Европе, она представља моћно потенцијално тло иновација 21. века које би могле настати из многих идеја које су саопштене овде и у вези којих су приложени линкови. У контексту митохондријске енергетике која потиче од мајки, случајност је то да се Србија налази на преломној тачки када се ради о руковању вакцинама на много пажљивији и разумнији начин путем једноставних етичких принципа вакциномике. Чланови тима мреже хипербаричних лекара и инжењеринга могу да понуде и помогну да се развије колаборативни приступ потреби ваше државе за митохондријским медицинским иновацијама. То су гуруи регенеративне медицине који користе хипербаричне коморе. Из великог поштовања према талентованим појединцима који су отишли ​​у иностранство да побољшају потрагу за срећом, слободом и живим наступом за сву децу ове планете кроз историју, може се десити да се у вашој држави елиминише одређени политички тромб појавом многих странака. Државни план вакцинације у Србији путем концепта етичке вакциномике, могао би бити одличан вид сарадње. Ови концепти би у крајњем случају сачували ваше државне ресурсе уз одговарајуће запошљавање. Малколм Хупер, ја и Новак Ђоковић могли бисмо се састати као заступници митохондријског wellness-а (здравог концепта живота) и “једним ударцем убити две муве” – отворити врата за овако нешто кроз подршку др Јовани Стојковић.

Пошто су лекари стражари када се ради о здравственим проблемима, од економске користи могу бити јасни визионари ако њихова упозорења могу да смање расипничке праксе какве имамо када су у питању вакцине. Много је вероватније да ће у овој данашњој ери информатике, пример др Стојковић имати негативне реперкусије, него што би имао у прошлим временима. Јованин пут неће бити исти као што је био пут Игнаца Семелвајса који је живео до 44. године. Уништен је зато што је једноставно приметио да је прање руку између обдукције и порођаја беба спасило животе мајки. Био је изопштен јер је ишао испред свог времена, друштвено изолован недостатком електронских уређа као што је овај који користим ја како бих обуздао тиранију речима управо сада: “Хвала још једном, Никола.” Подсетићу вас да је и Тесла био изопштен, као и да је његове научне студије узела влада САД-а на крају његовог живота. Да ли Срби верују америчким корпорацијама и америчкој влади, и интересима које они имају за српску децу, када сви знамо колико је преваре било у економији, политици, и тржишту здравства, медицини? Никола Тесла само жели да види како се његов геније користи за добро човечанства. Његове идеје омогућавају успон компаније General Electric. General Electric је зарадио милијарде од овог Србина, чији су преци са његове обе стране били православни свештеници, чији гени никада нису морали да дођу у контакт са живом у тиомерсалу или са алуминијумом сједињеним са површинским антигенима хепатитиса Б, познатх молекуларних имитатора базичног протеина мијелина. Ваша сународница на прави начин упозорава да треба бити свестан да вас иностране корпорације лажу како би добиле свој удео на тржишту. Требало би јој честитати као народном хероју што упозорава на штете које доноси корпоративна медицина Запада. Њена специјалност је људско изражавање и интеракције ума, наравно. Она предвиђа револуцију против глобалног корпоративног медицинског кметства које тако лако посредују јефтине митохондријске психоактивне супстанце и корупција у политици, где неколико милијардерских глобалних корпорација окреће ваше сопствене законодавце и чланове парламента против своје сопствене деце и унучади.

Као глобални покрет биофизике у медицини, израелски доктор Шаи Ефрати и његове колеге у “Сагол Центру” у Тел Авиву, увели су праксу по којој 500 особа по сату проведе у великим хипербаричним коморама. Ови системи за брзо пуњење ћелија и агенси физике за чишћење митохондрија, доводе многе богате људе из целог света на лечење хроничне дисфункције митохондрија. Структурно инжењерство ових великих комора прошло је процес нивелисања путем правосуђа и од стране многих инжењера широм света који имају блиске везе са Међународном хипербаричном медицинском фондацијом (IHMF). Велике собе за спровођење хипербаричних процедура су будућност медицине и интервентне радиологије, посебно што наши катетери могу имати више времена за уклањање тромба из крвних судова у свим исхемијским васкуларним подручјима. Колеге из Међународне хипербаричне медицинске фондације из Индије, као што је др Арун Муркерџи, већ састављају хипербарику да би катетером испоручили матичне ћелије у органе, као ћелијске дозе високе густине на циљни орган, и васкуларни систем или његов део. Мој колега, др Пол Г. Харч, је био први академски клиничар који је лечио аутизам хипербаричном терапијом, уништавао митохондрије и пунио ћелије овом техником директне струје посредством атмосферских гасова који заиста повезују све нас на овој планети. То би била дивна мрежа за напонско пуњење и напајање на бази плина са којом би Србија могла да постане водећа држава медицине 21. века. Пацијенти др Стојковић који болују од деменције, као и они са депресијом, имали би велике користи од чак и благих хипербаричних или висинких wellness комора. Једноставни висински газебои (дворишне кућице) управо су прошли фазу дизајна чак у Северној Дакоти са вентилима за издувавање произведеним у Ајронтону у Минесоти. Једном када се погледа око завесе фармако-мафије, заиста је лако донети одлуку да се инжењери врате у медицину како би помогли бржем оздрављењу наших пацијената. Нека Јована постане вођа српске хипербаричне психијатрије ако жели и ако може да обавља своју дужност информисања, јер може постати више од светионика интегритета, али и брокер барометријски посредованог wellness-а.

Доктори су учитељи. Занемарили смо науку о детоксикацији у медицинском образовању. То је постепено напредовало од средине прошлог века. Сигурно да је далеко горе у мојој земљи него у вашој. Политика науке о детоксикацији у медицини уграђена је не само у глобални излаз из насилне обавезне вакцинације од стране влада, већ и у недостатак примене најједноставнијих закона физике који укључују коморе притиска који могу генерисати наше сопствене матичне ћелије. Понављам, када су др Пол Г. Харч и др Едвард III Ф. Фогарти, објавили први приказ случаја преокрета Алчцхајмерове болести код 58-годишње Американке, а заправо нико није видео ово у светским медијима, шта мислите какав хаос стоји иза овог проблема?

Моје претпоставке су да је компонента опоравка ове жене, коју показује моја PET аналитика метаболизма глукозе кроз митохондрије, то да смо обновили дисфункционалну популацију митохондрија (опоравила се милијарда органела у једном мозгу). Ови енергетски центри су као оштећене батерије којима треба лагано пуњење да би деконтаминирале биолошке плоче изнутра. Поред тога, овде се вероватно дешава ефекат ослобађања матичних ћелија, и то је још један плод закона физике за који власници биотехнолошких фирми нису стварно заинтересовани ни да чују у медијима. Медијима који зависе од реклама једне доминантне индустрије која се гаји у Америци.

Не можемо да контролишемо изложеност живи на бази угљеника или тешких елемената који и даље долазе из Чернобила и Фукушиме. Међутим, Србија може ублажити терет вакцинације на наш организам променом времена. Немојте користити амерички распоред вакцинације. То је распоред који је у функцији прављења профита уделом на тржишту, а не онај који се базира на науци. Размислите о томе како ћу радити са тимом фармацеута на смањењу дозе метала из стандардних вакцина тако што ће се оне примењивати на микроигличне уређаје, на 1/1 дозе, у циљу провокације жељеног имуног одговора из коже где се налазе све ћелије за обраду антигена. Ваша држава би могла имати огромну политичку, економску и друштвену победу овде, узимајући ове идеје и имплементирајући их у вашој земљи како би се преносивост болести смањила на 1/10 буџета. Вакцинама са живим вирусима треба потпуна ревизија. Недостатак иновација у овом сектору од доношења Закона о заштити вакцина из 1986. године, довео је до ове традиционалне кризе корпоративног ширења страха који држи тржиште. Ваша држава и њени научници и лекари могу то да ураде боље од наших, јер сте мање контролисани, и са становишта безбедности народа, у вашем најбољем интересу је да правите сопствене вакцине и учините их паметним, јефтинијим и ефикаснијим.

Укратко, проналазим објашњење, јер је глобална криза у вези са употребом метала у медицини настала у политици јавног здравља која утиче на митохондријску енергију популације, и која на крају руши свети однос лекара са њиховим пацијентима. Нажалост, медицинско образовање је пропало на глобалном плану због изостављања основне науке о детоксикацији, а све то у циљу експанзије дистрибуције фармацеутских производа. Требало би да сви славимо оне који имају интегритет да и под притиском економске, политичке или физичке штете, стално понављају истину. Зато је др Јована Стојковић национално благо. Надамо се да ће из ове ситуације, у мору конфликтних и корумпираних информација, произаћи рационално и етичко професионално поштовање мишљења мањине. Ако тиранија победи разум, имамо велику потребу за психијатрима на северним равницама, од Канзаса до Канаде. Психијатар др Габриела Балф, је моја колегиница на Универзитету Северне Дакоте у Источној Европи. Ови страни лекари одлично раде свој посао помажуцћи нашим руралним државама. Можемо свакако запослити Јовану овде као психијатра специјализованог за благе хипербаричне терапије, сада када смо др Харч и ја дефинисали уметност следећег века у медицини, у спречавању галопирајуцће неуролошке кризе настале као последица оштећења митохондрија људи широм света.

С поштовањем,

“Тед”

Др Едвард Ф. Фогарти

Начелник одељења радиологије
Универзитета Северне Дакоте
Медицински факултет и факултет здравствених наука
Југозападна зграда студентског града

 

Оригинал писма:

http://media.zivimzasrbiju.com/2019/06/Lekar-Novaka-Đokovića-dr-Edvard-Fogarti-uputio-otvoreno-pismo-podrške-dr-Jovani-Stojković.pdf

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-improving-free-inquiry-transparency-accountability-colleges-universities/

*НИКАД НЕМОЈ ИЗГУБИТИ СВОЈ ГЛАС*

RX FOGARTY

http://www2.tulane.edu/news/newwave/012216_dear-world-at-tulane.cfm