Чија су ваша деца?

You are currently viewing Чија су ваша деца?

Докторка Стојковић има један проблем…а то је да годинама уназад РАЗАРА колико чврсто стоји иза својих начела, и не прихвата никаква одступања од истих, никакве компромисе зарад политичког неба, с тога је на све нацине спутавана у јавном медијском простору, и једина које се заиста плаше, па сада видимо и покушај да на незаконит начин РИК не прихвати покрет Левијатан – Живим за Србију. Кажу да је љута и агресивна у наступима..да, потврђујем, није манипулант и не, није део данашње тв алапача-политике која једино тим путем ставља маске и на очи, и на уши, и на уста.

Јер она риче за све мајке којима су деца болесна, оштећена вакцинама и лечена смс порукама, за децу којима је дрога на дохват руке и која се преко социјалних радника отимају од родитеља, за бебе које се и данас отимају само новим начином, за организовани криминал и трговину органима под плаштом добродетељи. За лекове из иностранства који решавају проблем и болест, а за које ми не знамо.

Истражује прикривене политичке намере и не прихвата мигранте који примају од Србије десетоструко већи новац, него што је дечији додатак или било која краткотрајна породиљска помоћ, њима који су невакцинисани и без икаквих провера, којима се постују верска прва, а нама је управо стављен у нацрт закон да дете не смете крстити и водити у храм док не напуни 18 година и самостално не одлучи о истом, а пропагирају Параде поноса, и сексуалне предмете уводе у основно образовање.

Она која зна шта је и колика светиња наше Косово.
Која није за српско село, већ за целу Србију, за свако дете и сваког старца, за сваки живот.

Велика је ствар ући у политику без икаквих преговора и одобравања садашње власти, видимо неки су се појавили преко ноћи рекламирани и радо угошћавани у “дуелима” наизглед различитих ставова..бојим се све је то политика и још један “вирус”, Бог да ми опрости ако грешим.
Тај и такав њен крст је најтежи, али кад просија огрејаће и старо и младо. А ми од Бога опоменути разноразним страдањима били смо уз њену лавовску борбу и знамо колико доктора који су слободно могу реци по делима НАУЧНИЦИ- немају простор од рекламирајуће “струке”.
Бирам да своје дете у њене руке ставим.

ДА ПОСЛЕДЊИ БУДЕ ПРВИ – 21.
“Живим за Србију”
Др Јована Стојковић

Једна мајка