Одржан протест „Децу вам не дамо“ испред Председништва

You are currently viewing Одржан протест „Децу вам не дамо“ испред Председништва

Испред Председништва Републике Србије, одржан је протест родитеља, мотивисан последњим случајевима одузимања деце из биолошких породица, као и случајевима смрти након вакцинације.

Скупу су се обратили др Јована Стојковић, адвокат Милина Дорић, отац Душан Барац, отац Ђорђе Јоксимовић, психолог и психотерапеут Тамара Брадић, Сања Бабичковић, Ана Обрадовић испред Народне иницијативе и Владимир Чичаревић, председник УГ „Родитељи несталих беба Србије“.

Заједнички захтеви упућени председнику Србије били су следећи:

Захтевано је да се избрише обавезна вакцинација као „право на здравље“ из Нацрта закона о правима детета, и да се родитељи ни на који начин не прогањају од стране центара за социјални рад због своје одлуке о вакцинацији, нарочито након последњих случајева умирања беба неколико дана након вакцинације.

Захтевано је да се забрани могућност страног усвојења, по угледу на такво решење у Русији и да се скине ознака службене тајне са предмета који се тичу деце која су под сумњивим околностима одузета родитељима. Таквих случаја је све више и грех је и срамота да родитељи траже своју децу по друштвеним мрежама, а да јавност која тражи одговоре буде саслушавана у полицији!

Захтевано је  коначно процесуирање свих кривичних пријава које су поднела удружења родитеља несталих беба и кажњавање монструма који су годинама крали децу мајкама и очевима.

Захтевано је да се све такозване превентивне мере у такозваној епидемији спроводе добровољно, а нарочито да родитељи одлучују о ношењу маски и вакцинацији своје деце, као и да не буду малтретирани и дискриминисани ни деца, ни наставници од стране Министарства просвете.

Речено је да је неприхватљиво да законе који се тичу наше деце пишу невладине организације са пет запослених, спонзорисане од страних, по злу познатих фондова. Још је срамотније да особе из тих организација седе у телима Владе Србије, а не знамо да ли су дете и виделе игде сем на Уницефовој разгледници, као и да нам је јасно да се  кроз механизме наше државе планира да спроводи модеран данак у крви, који се већ спроводи у земљама Запада, што потврђује и скорашњи случај Српкиње у Бечу којој је по анонимној пријави одузето троје деце, а једногодишња девојчица дата у породицу „геј пара“.

Окупљени су поручили да своје породице неће дати и да ће бранити добробит  деце својим животима.

Протест је настављен протесном шетњом до РТС-а, који се, и поред најаве нашег протеста и захтева за извештавањем са истог, није удостојио да пошаље репортера међу народ, већ смо наишли на затворена врата и погашена светла.

Захтеви медијском сервису залепљени на вратима су следећи:

  • да Радио-телевизија Србије, као јавни медијски сервис, извести о данашњем протесту родитеља
  • да се омогући гостовање нашим представницима у дебатним емисијама које би учиниле доступном јавну расправу на тему обавезне вакцинације, рада центара за социјални рад, афере крађе беба, иностраних усвојења, новог Нацрта закона о правима детета
  • да се направи репортажа са родитељима деце преминуле након вакцинације у претходном периоду и да се јавност упозна да у држави нико није одговаран за такве последице

Организатори су дали рок од две недеље за одговор на захтеве, а ако тога не буде било, размотриће се даљи начини борбе са безобзирним системом.

Покрет Живим за Србију се захваљује свим храбрим људима који су стали на браник одбране светиње – наше деце!

До ослобођења!