Они који подржавају обавезну вакцинацију нису слободни људи!

You are currently viewing Они који подржавају обавезну вакцинацију нису слободни људи!

Они који отворено или прећутно подржавају обавезну вакцинацију нису слободни људи и оваквим ставом показују да ни не заслужују слободу. Обавезна вакцинација негира људска права као највредније цивилизацијско достигнуће.

На пример, право на живот (обавезни сте да примите вакцину која неспорно у одређеном проценту доводи до тешких здравствених последица, чак и до смрти, а о чему постоје свакодневни докази); право на слободу мишљења (шта год мислили, ваше мишљење кроз принцип обавезне вакцинације није релевантно када се ради о вашем телу и вашем животу); право на политичко деловање (шта год да вам је политички програм, у основи сте због обавезне вакцинације немоћни да се у свом политичком раду бавите сопственим телом и сопственим животом, чак ни да се бавите политиком уопште јер сте обавезни да се вакцинишете и тиме потенцијално умрете или се психофизички обогаљите); право на слободу вероисповести (шта год да исповедате и практикујете, то не може да се тиче слободе избора у вези вашег тела и вашег живота јер вас држава уз помоћ војске и полиције приморава на вакцинацију), итд. Одузимајући вам право да одлучујете о сопственом телу и сопственом животу, одузима вам се свако друго право.

Примера ради, можете имати право на образовање али шта вреди ваше знање, чак експертско, о томе да је алуминијум у телу изузетно штетан, када ће вас држава приморавати да у сопствено тело кроз вакцине уносите алуминијум. Можете ако сте жена имати право да одлучујете о сопственом телу у смислу тога да ли ћете или нећете да имате потомство, и можете у односу на себе и своје тело бити велики противник абортуса али ће вам држава принудно кроз вакцине унети у тело и делове тромесечних абортираних беба као саставних делова вакцина.

И које год право да узмемо, увек ће се сводити на исто јер су људска права повезана и уколико се допусти непоштовање неког елементарног права, као што овде право човек на избор шта ће унети у свој организам, а што је у ствари право на живот, тада се руши читав систем

Предраг Јакшић