Савремени глобалистички лапот

You are currently viewing Савремени глобалистички лапот

Донета је недавно још једна, можемо је слободно тако назвати, нељудска одлука парадржавног органа који месецима терорише грађане и који је, у доброј тоталитарној традицији, назван „кризни штаб“. Ова одлука гласи: КО ОД СТАРИХ у домовима старих ПРИМИ ВАКЦИН, сме да прима посете. Да. Баш тако. Другим речима, клан који руководи овом корона пландемијом, управо је посредно и јавно признао да старе по домовима држе у кућном притвору – примиш вакцину, може слобода, не примиш, не може. Очигледно се ради о језивом условљавању вакцином да би се старима вратила могућност да буду барем делимично слободни.

Међутим, не заборавите да је то вакцина која не штити од ковида, бар тако пише у званичним документима о овој вакцини. Немојте заборавити да је то вакцина за коју свака особа мора да дâ сагласност да вакцину прима на сопствену одговорност и тиме ослобађа одговорности и онога ко је вакцину произвео, и онога ко је вакцину одобрио. Шта мислите, да ли је то пропао план да се страхом натерају стари људи на вакцинацију, па се сада кренуло са тактиком јасног уцењивања и прављења директног раздора како међу старима у старачким домовима, тако и између тих затворених старих особа и њихових породица на слободи? Не терају ли се да једно друго притискају док се сви не вакцинишу иако то очигледно не желе? Јер да би стари људи били пуштени из оваковог незаконитог кућног притвора, да би могли да виде своју децу и унуке, морају на сопствену одговорност да приме вакцину која, како кажу њени творци, не штити од короне, а од које једнако могу да се разболе, можда чак и да умру, јер ко им уопште гарантује било шта? Зато и уколико умру или се разболе од вакцине, или вакцина томе допринесе, нико за то неће одговарати јер постоји САГЛАСНОСТ и ДА СЕ УМРЕ коју је потписао онај који је сада мртав, зар не? Шта мислите да ли ће онда неко од пландемиста званичника признати било какву везу између вакцине и погоршаног здравственог стања? Сетите се и запитајте се шта су вам, како су и да ли су рекли за оно што се десило у дому за старе у Шапцу у другој половини јануара када се велики број људи који тамо живе заразио од короне иако је две недеље раније спроведена вакцинација у тој установи? Да ли су кризноштабаши то довели  у везу са вакцинацијом?

Но, ни ту није крај, јер, исто тако, уколико стари (који одбију да се вакцинишу) умру или се разболе из разлога што су затворени у старачким домовима и на тај начин насилно одвојени од својих породица, да ли ће за то неко одговарати? Просто, старим је људима забрањено да се срећу са својим породицама у домовима које они сами папрено плаћају и који су, због тога, ЊИХОВЕ КУЋЕ. Замислите да вама забране да у своју кућу примате своје родитеље, децу, пријатеље?

Али проблем није само у томе шта раде властодршци и њихови пси лајачи, највећи проблем је што народ ћути док им деке и баке, док им родитеље у незаконитом притвору држе овакве персоне. Да ли је то савремени глобалистички облик лапота? Свима ће нам бити то на савести и на души. Немојте да мислите да неће. Можда ће ММФ спровести свој једном изнети план о смањењу броја људи који примају пензију и тиме „растеретити“ потрошњу држава, које уместо да њима враћају дугове исплаћују пензије својим држављанима; можда ће Вучићева влада „успешно” разговарати са ММФ о новим „траншама” и задуживањима; можда му поново „прође“ неко неуставно смањење већ стечених пензија, но на Суду који следи одговараћемо ми који смо пустили властодржце да раде то што раде. Да, ви и ја. Неће бити оправдања за нас и за наш кукавичлук.

Сваки пут кад помислите на овакву врсту условљавања – прво вакцина, па онда право да видиш сина или кћерку – помислите и на нацистичку Немачку. Тамо су Јевреји сваки пут када би изашли у јавност морали да носе жуту траку. Прво жута трака, онда можеш на улицу; прво „Hail Hitler!“ па онда „ausweis“. И ту и лежи крајња истина. Сви знамо како су прошли они са жутом траком. Ништа им она није помогла, све је то била само форма покоравања, само облик понижавања на путу за гасну комору. Може неко помислити да је оваква аналогија непримерена, да су таква зла времена иза нас. Није ово никаква аналогија, ово је подсећање на екстремни обилик условљавања који је могао бити спроведен јер је већина народа ћутала.

Предраг Јакшић