Рат

You are currently viewing Рат

После говора Бориса Џонсона све је постало пуно јасније. Најавио је да ће се његова империја против „светских изазова“ борити нуклеарним оружјем. Мало је ово што имају, треба им још. Заиста је бесмислено и коментарисати ову његову најаву. Чини се да је пуно смисленије коментарисати другу, где тврди да ће до 2030. године бити још пандемија, како је рекао опаснијих, него ова у којој живимо. То само значи да се против свих нас увелико води рат. Такође, значи да је ово један од почетних нивоа те њихове ратне игре. Маске су заиста пале. Направили су „вирус“, заразили свет, нико их није обесио. Иду на следећи ниво. Вирусима, „климатским променама“, мигрантима и нуклеарним ракетама ће се најмоћнији борити против нас, који нећемо новом пророку рећи, вјерују! Они су пророка припремили. Понаша се већ као да то и јесте. Објашњава да је све што се тренутно догађа он предвидео и најављује…..судећи по томе колико се, клинци би рекли, „примио“, чека се тренутак када ће својим следбеницима обећати живот вечни. Овде на земљи.

Да ли наши властодршци имају везе са овим ратом? Одговор је потврдан. Да, имају. Да ли могу да „изађу“ из игре? Одговор је Не!

Покрет Живим за Србију бар нашим властодршцима неће допустити уништавање СВЕТИЊА! Породице, брака, вере, имовине, подразумевајући сву земљу нашу. Оно на њој и оно у њој.

Такође ће осујетити све покушаје заглупљивања нас и помоћи да се схвати и разуме оно у чему живимо. Ми се у Покрету уздамо у наш дивни, својеглави, верујући и непокорени народ. У Троједног Бога верујемо. Не бојимо се људи!

Инфо служба Покрета Живим за Србију