Време је за одговор

You are currently viewing Време је за одговор

Ја сам мајка др Јоване Стојковић, коју сте на најбруталнији и најмизернији начин 1. априла привели из вама знаних разлога. Тог 1.априла сте узнемирили и повредили целу њену породицу, а поготово моје унуке који су били у стану и на несрећу све то доживели.

Позив је начин да некога питате за нешто што вам није јасно, или изазива сумњу да је учињено неко дело. Од тог дана до данас се непрестано иживљавате у медијима и изговарате ноторне лажи. Дотакли сте се Неготина, места рођења моје Јоване и поспрдно преносили твит о Неготинској Крајини.

Да ли сте чули за Мокрањца, Хајдук Вељка, Ђорђа Станојевића? У вашем неконтролисаном незнању сте јој цепали диплому, остављали је без лиценце и тражили њено изопштење из света медицине.

Питајте у том „влашком“ Неготину ко је био ђак генерације основне школе Бранко Радичевић, и кандидат за ђака генерације гимназије Предраг Костић? Ко је представљао Неготин на регионалним и републичким такмичењима? Проверите на Медицинском факултету у Београду са колико бодова је положила пријемни испит, са каквим успехом је завршила факултет и којом оценом положила специјалистички испит?

Када то све сазнате, позовите је и питајте шта има да каже на тему која вас интересује, па је чак и питајте зашто је у црвеној зони носила заштитно одело, јер је и то упитно. Престаните да јој судите! Тема је изузетно стручна и захтева искључиво стручне полемике.

У политици сам била од 1990. до 2014. године и мислила сам да је у тим годинама остао тај недемократски, нељудски приступ различитости. Мислила сам да смо сви заједно нешто урадили на том путу и да је сасвим нормално полемисати и износити различите ставове.

Али не. Ваша реаговања су ме уверила да сам била у заблуди, јер жестина линча над мојом ћерком то доказује. У политици сам увек имала личну независност и снагу да кажем и урадим оно што сам сматрала да је исправно, а када је у питању моја ћерка, она има АПСОЛУТНУ ПОДРШКУ СВОГ ОЦА И МАЈКЕ!

Ми смо поносни на све што је учинила за своје године . Учинила нас је најпоноснијим и најсрећнијим родитељима.

Ја сам уз њу, а ви како хоћете.

Сања Чековић