Слобода за Срђана

You are currently viewing Слобода за Срђана

Срђан Жунић, организатор Генералног штрајка, ухапшен је синоћ под оптужбом да је „позивао на насилно рушење уставног поретка“.

У држави у којој је уставни поредак одавно срушен законом који омогућава обавезну вакцинацију, Бриселским споразумом, позивањем на „разграничења“ дела територије, где судије Уставног суда са лакоћом и научнофантастичним објашњењима одбацују иницијативе грађана за оцену уставности, зачуђујућа је хитра интервенција Тужилаштва за фамозни високотехнолошки криминал, које процењује да би Жунић могао срушити „уставни поредак“ поред свог репресивног апарата и министарстава силе које држава има.

Ако један мали човек може да „сруши државу“, питање је је ли ту државе уопште и било, јер да јесте, у затвору би били сви који су носили моторне тестере и упадали у РТС или наваљивали на врата Скупштине, без обзира чија им је амбасада иза леђа.

Овако по леђима редовно добијају родољуби који, о ироније, желе да сачувају то мало права које им (ни)је остало.

Да се не би Тужилаштво за високотехнолошки криминал толико замарало хапшењима лидера Покрета Живим за Србију, Народних патрола, Срђана Жунића и других родољуба, најбоље да угасе интернет. Можда се онда народу упали лампица у глави.

Слобода за Срђана!

Инфо служба Покрета Живим за Србију